armata.jpg

După ce anul trecut au plecat din sistem peste 8.000 de militari, Armata Română angajează în 2018 peste 6.400 de soldaţi, subofiţeri, maiştri militari, ofiţeri, dar şi medici.

Potrivit observator.tv, cei care sunt interesaţi de angajări în armată 2018 trebuie să se adreseze centrelor regionale de recrutare.

Acte necesare pentru angajări în Armată 2018

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Potrivit regulamentelor MApN, actele necesare pentru dosarul de recrutare sunt:

  • actele de identitate şi copii ale acestora;
  • actele de studii şi copii ale acestora;
  • certificatul de cazier judiciar;

După completarea dosarului de recrutare, candidatul va trece printr-o examinare psihologică.

După aceasta urmează probele fizice care constau în parcurgerea unui traseu într-un timp determinat şi proba de rezistenţă de 1.000 sau 2.000 de metri.

Dacă trece de aceste probe eliminatorii, candidatul va susţine un interviu de evaluare finală care vizează capacitatea de exprimare şi motivaţia.

La toate cele trei probe, candidatul este notat cu calificatul 'Admis' sau 'Respins'.

Candidatul care pică primele două probe poate solicita orientarea spre o altă categorie de personal militar.

Candidatul admis va fi repartizat şi va urma un program de pregătire într-un centru de instruire.

 


Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.