angjari-ph-institutii.jpg

Prahovenii care sunt în căutarea unui loc de muncă au la dispoziție în această perioadă 24 de posturi în instituțiile publice din județ. Prefectura Prahova, mai multe primării printre care și Sinaia, Spitalul CFR din Ploiești, dar și instituții din subordinea Consiliului Județean fac angajări.

Centrul Creşa din Municipiul Ploieşti organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcţiei contractuale de execuţie, vacante, după cum urmează:

 • 1 post vacant de educator puericultor,

 • Publicitate - continuă să navighezi
  Continuă să citești

   4 posturi vacante de îngrijitor.

Criterii de angajare AICI

Primăria Oraşului Sinaia organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcțiilor publice de execuție, vacante, după cum urmează:

 • inspector, clasa I, grad asistent din cadrul Biroului de Taxe şi Impozite -1 post;

 • inspector, clasa I, grad superior din cadrul Biroului de Taxe şi Impozite -1 post;

 • inspector, clasa I, grad superior din cadml Serv iciului de Urbanism și Cadastru -1 post;

 • inspector, clasa I, grad asistent din cadrul Departamentului de Monitorizare şi Control al Direcţiei de Poliţie Locală – 1 post.

Criterii de angajare AICI.

Primăria Comunei Tinosu organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcției contractuale de execuție vacante de șofer.

Criterii de angajare AICI

Şcoala Gimnazială „Toma T. Socolescu” din Comuna Păuleşti organizează concurs în vederea ocupării funcţiei contractuale de execuţie, temporar vacante de îngrijitor grădiniţă.

Criterii de angajare AICI

Muzeul Judeţean de Ştiinţele Naturii Prahova organizează concurs pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcției contractuale de execuție, vacante de şofer.

Criterii de angajare AICI.

Primăria Comunei Albeşti-Paleologu, judeţul Prahova organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcției contractuale vacante, de inspector I.

Criterii de angajare AICI

Muzeul Judeţean de Ştiinţele Naturii Prahova organizează concurs pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcției contractuale de execuție, vacante de cercetător ştiinţific.

Criterii de angajare AICI

Spitalul General C.F. Ploieşti organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcției contractuale de execuție, vacante de asistent medical, igienă, pentru Compartimentul Supraveghere, Prevenire şi Limitare a Infecţiilor Asociate Asistenţei Medicale.

Criterii de angajare AICI

Serviciul de Ambulanţă Judeţean Prahova din Ploieşti organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcției contractuale vacante, de asistent medical principal pentru Substaţia Câmpina.

Criterii de angajare AICI

Serviciul de Ambulanţă Judeţean Prahova din Ploieşti organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcției contractuale vacante, de şofer autosanitară I pentru Substaţia Câmpina.

Criterii de angajare AICI

Serviciul de Ambulanţă Judeţean Prahova din Ploieşti organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcției contractuale vacante, de şef Serviciu (inginer, gradul I în specialitatea auto) pentru Serviciul Mişcare şi Exploatare Auto.

Criterii de angajare AICI

Primăria Comunei Berceni organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcției publice de execuţie vacante, de poliţist local, clasa I, gradul profesional debutant, în cadrul Compartimentului Poliţia Locală.

Criterii de angajare AICI

Primăria Oraşului Breaza organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcției publice de execuție, vacante, de consilier, clasa I, grad profesional superior din cadrul Compartimentului Achiziţii Publice şi Investiţii.

Criterii de angajare AICI.

Şcoala Gimnazială „Candiano Popescu“, Ploieşti organizează concurs pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcţiei contractuale de execuție vacante, de îngrijitoare – 0,5 post.

Criterii de angajare AICI

Liceul „Simion Stolnicu” Comarnic, judeţul Prahova organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcţiei contractuale, vacante de administrator patrimoniu.

Criterii de angajare AICI

Agenția Națională a Funcționarilor Publici organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcţiilor publice de conducere vacante de director executiv al Agenţiei pentru Întreprinderile Mici şi Mijlocii, Atragere de Investiţii şi Promovare a Exportului Braşov, Bucureşti, Cluj, Constanţa, Craiova, Iaşi, Ploieşti, Târgu Mureş şi Timişoara.

Criterii de angajare AICI.

Grădiniţa cu Program Normal Nr. 1, cu sediul în Vălenii de Munte organizează concurs pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcției contractuale, vacante, de muncitor calificat (bucătar).

Criterii de angajare AICI

Centrul Judeţean de Cultură Prahova, cu sediul în Ploiești, organizează concurs de recrutare pentru ocuparea, pe perioadă nedeterminată, a funcției contractuale vacante, de economist gradul II.

Criterii de angajare AICI

Primăria Orașului Comarnic organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcției publice de execuție vacantă de inspector, clasa I, grad profesional principal – Compartiment Programe Europene – Direcția Financiar-contabilitate,

Criterii de angajare AICI.

Primăria Oraşului Mizil, judeţul Prahova, organizează concurs de promovare  pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcției publice de conducere vacantă, de şef serviciu, gradul II – serviciul 1 – Serviciul Impozite şi Taxe Locale.

Criterii de angajare AICI.

Instituţia Prefectului organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcțiilor publice de execuție vacante, din cadrul Compartimentului Financiar Contabilitate, după cum urmează:

 • consilier, clasa I, gradul profesional superior;

 • referent, clasa III, grad profesional superior.

Criterii de angajare AICI

Primăria Orașului Urlați organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcţiilor publice de execuție, vacante din cadrul Serviciului Urbanism, Tehnic, Investiţii şi Cadastru, respectiv:

 1. inspector, clasa I, grad profesional debutant;

 2. inspector, clasa I, grad profesional superior.

Consiliul Judeţean Prahova organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcției publice de execuție, vacante, de inspector, clasa I, grad profesional asistent la Direcţia Juridic Contencios şi Administraţie Publică – Serviciul Informatică.

Criterii de angajare AICI

Primăria Cărbuneşti organizează concurs de recrutare pentru ocuparea, pe perioadă nedeterminată, a funcției contractuale vacante, de șofer microbuz școlar.

Criterii de angajare AICI

Rezidential 9 Mai
Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.
jurnalist
Mai multe despre autor și articolele sale
Din anul 2013 face parte din echipa Observatorul Prahovean. Spune că mai are multe lucruri de învățat, nu s-a plictisit și nu vrea să facă altceva.
De același autor
banner_sos_deces_300.jpg

harold_20939_451a4.jpg