angajari-1459277297.jpg

Ministrul MAI, Carmen Dan, a anunțat că în acest an vor fi scoase la concurs peste 7.000 de posturi.

Ministerul de Interne a demarat deja un amplu proces de angajări. 

Astfel, Jandarmeria a scos peste 150 de locuri disponibile la concurs în 2018, pentru ianuarie - martie. Şi în Poliţie, IGPR a scos la concurs peste 700 de posturi.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

De asemenea, au fost angajări la IGSU în 2018, peste 190 de posturi scoase la concurs în ianuarie.

sursa: observator.tv


Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.

h-p-970x250.png