concurs-ocupare-functiiph.jpg

Dacă în mediul privat în tot județul Prahova sunt disponibile aproape 1000 de locuri de muncă, la stat, la nivelul întregului județ, peste 15 instituții publice fac angajări în această perioadă. Comparativ cu lunile trecute când în Prahova la stat erau disponibile constant peste 50 de posturi, la jumătatea lunii februarie doar 20 de locuri de muncă sunt scoase la concurs.

Clubul Sportiv Câmpina angajează casier. Termenul limită pentru depunerea dosarelor este 28 februarie, ora 15.00, iar în data de 2 martie este programată proba scrisă. Toate detaliile cu privire la participare la concurs sunt disponibile AICI.

Școala Gimnazială Gheorghe Lazăr din Bărcănești organizează concurs pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată de a funcției de administrator financiar-contabil șef. Concursul se va desfășura după următorul calendar. 

 • Publicitate - continuă să navighezi
  Continuă să citești

  06 martie 2018, ora: 13:00: proba scrisă;

 • 07 martie 2018, ora: 09:00: proba practică;

 • 08 martie 2018, ora: 09:00: proba interviu.

Toate informațiile necesare în vederea participării la concurs sunt disponibile AICI.

Primăria comunei Valea Doftanei angajează în această perioadă referent S debutant în cadrul Compartimentului Cultură, Religie, Sport. Toate informațiile necesare participării la concurs sunt disponibile AICI.

Administrația Serviciilor Sociale Comunitare Ploiești organizează concurs pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcției contractuale de execuție, vacante de infirmieră din cadrul Căminului de Bătrâni. Informațiile necesare participării la concurs, disponibile AICI.

Primăria Comunei Măneşti organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcțiilor publice de execuție, vacante, după cum urmează:

 • consilier, clasa I, grad profesional debutant – Compartimentul Contabilitate;

 • referent, clasa III, grad profesional debutant – Compartimentul Agricol (2 posturi).

Condițiile de participare la concurs, disponibile AICI.

Primăria Comunei Boldeşti-Grădiştea organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcțiilor publice de execuție, vacante, după cum urmează:

 • inspector, clasa I, grad profesional asistent, cu atribuții de contabil cheltuieli – Compartimentul Financiar cantabil;

 • inspector, clasa I, grad profesional debutant, cu atribuții de secretariat, registratură și stare civilă – Compartimentul Secretariat;

 • inspector, clasa I, grad profesional debutant, cu atribuții de achiziții și urbanism – Compartimentul Achiziții publice și urbanism.

Toate informațiile cu privire la participarea la concurs sunt disponibile AICI.

Agenția Națională a Funcționarilor Publici organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcției publice de conducere vacante de secretar al orașului Slănic. Condiții de participare la concurs AICI.

Școala Gimnazială „B.P. Hasdeu Câmpina„ organizează concurs pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcției contractuale vacante, de administrator de patrimoniu. Condiții de participare la concurs AICI.

Agenția Națională a Funcționarilor Publici organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcției publice de conducere vacante de arhitect șef al orașului Slănic, județul Prahova. Condiții de participare la concurs AICI.

Primăria Oraşului Sinaia organizează concurs de recrutare pentru ocuparea, pe perioadă nedeterminată, a funcțiilor contractuale vacante, după cum urmează:

 • inspector de specialitate, gradul II în cadrul Serviciului Public de Asistenţă Socială – Departament servicii şi prestaţii sociale

 • îngrijitor în cadrul Centrului de îngrijire de zi pentru copiii aflaţi în situaţii de risc.

Condiții de participare la concurs disponibile AICI.

Consiliul Judeţean Prahova organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcției publice de execuție vacante, de inspector, clasa I, grad profesional debutant la Directia Servicii și Achiziții Publice – Serviciul Transport. Condiții pentru participarea la concurs diponibile AICI.

Primăria Comunei Berceni organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcției contractuale de execuție vacante de agent de pază I, în cadrul Biroului de Poliţie Locală. Condiții pentru participarea la concurs disponibile AICI.

Unitatea de Asistenţă Medico Socială din Boldeşti Scăeni organizează concurs pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcției contractuale vacante, de bucătar. Condiții de participare la concurs AICI.

Primaria Comunei Călugăreni organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcțiilor publice de execuţie vacante, după cum urmează:

 • inspector, clasa I, grad profesional superior – Compartimentul Economic;

 • inspector, clasa I, grad profesional debutant – Compartimentul Economic;

 • consilier, clasa I, grad profesional asistent – Compartimentul Asistenţă Socială;

 • polițist local, clasa III, grad profesional debutant – Compartimentul Poliţie Locala;

 • polițist local, clasa III, grad profesional debutant – Compartimentul Poliţie Locală.

Condiții de participare la concurs AICI.

Spitalul Orăşenesc Urlaţi organizează concurs pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcței contractuale de execuție vacante de asistent medical generalist (PL), la Compartimentul Chirurgie Generală. Condiții de participare la concurs disponibile AICI.

Consiliul de Administraţie al Spitalului Obstetrică Ginecologie Ploieşti organizează concurs pentru ocuparea funcţiei contractuale vacante de manager persoană fizică, durată determinată, în conformitate cu prevederile Legii nr. 95/2006, privind reforma în domeniul sănătăţii, cu modificările şi completările ulterioare, şi Ordinul M.S. nr. 1.520 din 22 decembrie 2016 privind aprobarea Regulamentului de organizare şi desfăşurare a concursului pentru ocuparea funcţiei de manager persoană fizică din spitalele publice din reţeaua proprie a Ministerului Sănătăţii şi H.G. nr. 286/2011. Condiții de participare la concurs disponibile AICI.

Primăria Municipiului Câmpina organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcției publice de execuție vacante, de polițist local, clasa III, grad profesional superior, la Compartimentul Relații cu Publicul, Comunicare, Dispecerat, Informatizare. Condiții de participare la concurs disponibile AICI.

Agenția Națională a Funcționarilor Publici organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcţiei publice de execuţie vacante de auditor, clasa I, grad profesional principal – Compartimentul Audit din cadrul aparatului de specialitate al primarului oraşului Vălenii de Munte. Condiții de participare la concurs disponibile AICI.

Primăria Cărbuneşti organizează concurs de recrutare pentru ocuparea, pe perioadă nedeterminată, a funcției contractuale vacante, de șofer microbuz școlar. Condiții de participare la concurs AICI.

Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.
jurnalist
Mai multe despre autor și articolele sale
Din anul 2013 face parte din echipa Observatorul Prahovean. Spune că mai are multe lucruri de învățat, nu s-a plictisit și nu vrea să facă altceva.
De același autor
banner_sos_deces_300.jpg

harold_20939_451a4.jpg