angajari-poloc-campina-prahova-primarii.jpg

Mai multe primării din Prahova fac angajări în această perioadă. Printre posturile scoase la concurs se numără cele de polițist local, referent, auditor, inspector dar și de șofer.

Primăria Municipiului Câmpina organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcției publice de execuție vacante, de polițist local, clasa III, grad profesional superior, la Compartimentul Relații cu Publicul, Comunicare, Dispecerat, Informatizare. Condiții de participare la concurs disponibile AICI.

Agenția Națională a Funcționarilor Publici organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcţiei publice de execuţie vacante de auditor, clasa I, grad profesional principal – Compartimentul Audit din cadrul aparatului de specialitate al primarului oraşului Vălenii de Munte. Condiții de participare la concurs disponibile AICI.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Primăria Comunei Berceni, Judeţul Prahova, organizează concurs pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcțiilor publice de execuţie vacante, după cum urmează:

  1. inspector, clasa I, grad profesional superior – Compartiment urbanism şi amenajarea teritoriului, sistematizare și peisagistică;

  2. inspector, clasa I, grad profesional debutant – Compartiment urbanism şi amenajarea teritoriului, sistematizare și peisagistică.

Condiții de participare la concurs disponibile AICI.

Primăria Orașului Comarnic organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcției publice de execuție vacantă de inspector clasa I grad profesional asistent, Compartiment Impozite şi Taxe – Direcţia Financiar- contabilitate din cadrul Aparatului de Specialitate al Primarului Oraşului Comarnic. Condiții de participare la concurs disponibile AICI.

Primăria Oraşului Vălenii de Munte organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcțiilor publice de execuție, vacante, de inspector, clasa I, grad profesional principal Compartimentul Stabilire Impozite şi Taxe. Condiții de participare la concurs disponibile AICI.

Primăria Comunei Berceni organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcțiilor publice de execuție, vacante, din Aparatul de Specialitate al Primarului Comunei Berceni, județul Prahova, după cum urmează:

  • un post de referent, clasa III, debutant, în cadrul Biroului financiar contabil;

  • un post de inspector, clasa I, gradul profesional debutant, în cadrul Compartimentului Proiecte fonduri europene.

Condiții de participare la concurs disponibile AICI.

Primăria Municipiului Câmpina organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcției publice de execuție vacante, de consilier, clasa I, gradul principal la Compartimentul Evidenţa Persoanelor. Condiții de participare la concurs disponibile AICI.

Primăria Comunei Albeşti-Paleologu organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcției contractuale vacante, de inspector II achiziţii. Condiții de participare la concurs disponibile AICI.

Primăria Comunei Măneşti organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcției publice de execuție, vacante, de consilier, clasa I grad asistent – Compartiment Achiziţii Publice. Condiții de participare la concurs disponibile AICI.

Primăria Cărbuneşti organizează concurs de recrutare pentru ocuparea, pe perioadă nedeterminată, a funcției contractuale vacante, de șofer microbuz școlar. Condiții de participare la concurs disponibile AICI

Rezidential 9 Mai
Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.
jurnalist
Mai multe despre autor și articolele sale
Din anul 2013 face parte din echipa Observatorul Prahovean. Spune că mai are multe lucruri de învățat, nu s-a plictisit și nu vrea să facă altceva.
De același autor
banner_sos_deces_300.jpg

harold_20939_451a4.jpg