26239508_1480779128699983_1564307734572755725_n.jpg

Poliția Română angajează ingineri, specialiști IT sau în relații internaționale.

Mesajul postat pe pagina de Facebook Poliția Română

”EȘTI SPECIALIST ÎNTR-UN ANUMIT DOMENIU?

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Urmărește anunțurile făcute de Poliția Română cu posturile scoase la concurs, pentru a fi ocupate din sursă externă.

Vei vedea că poți fi inginer, I.T.- ist, contabil, specialist în relații internaționale sau în multe alte domenii și te poți alătura echipei Poliției Române.

Aici găsești informații utile despre posturile scoase la concurs din sursă externă la nivelul Inspectoratului General al Poliției Române: 
https://www.politiaromana.ro/…/ca…/posturi-scoase-la-concurs


Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.

Național
  • Joi, 13 Decembrie 2018
  • De Georgiana Kelemen

Șacalii fac ravagii în Delta Dunării

Şacalii, animale originare din Asia şi Africa, au ajuns şi în Delta Dunării. Situația este alarmantă deoarece aceștia s-au înmulţit peste măsură. Vânătorii spun că această specie de răpitor,...