ijp-rahova-angajari-mecanic.jpg

Patru posturi pentru o perioadă nedeterminată sunt scoase la concurs în această perioadă de Inspectoratul Județean de Poliție Prahova. Data limită pentru depunerea dosarelor este de 26 ianuarie. 

Anunțuri angajare

Inspectoratul Judeţean de Poliţie Prahova organizează concurs pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcțiilor contractuale de execuție, vacante, după cum urmează:

  1. Publicitate - continuă să navighezi
    Continuă să citești

    muncitor calificat IV-I la Biroul Administrarea Patrimoniului Imobiliar şi Intendenţă;

  2. maistru I la compartimentul Exploatare și reparații auto, ambele din cadrul Serviciului Logistic.

Condiții de participare la concurs disponibile AICI

Inspectoratul Judeţean de Poliţie Prahova organizează concurs pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcției contractuale de execuție, vacante, de muncitor calificat IV-I, cu atribuţii de exploatare şi reparaţii auto.

Condiții de participare la concurs disponibile AICI

Inspectoratul Judeţean de Poliţie Prahova organizează concurs pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcției contractuale de execuție, vacante, de muncitor calificat IV-I, cu atribuţii de ospătar – chelner.

Condiții de participare la concurs disponibile AICI


Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.