ijp-rahova-angajari-mecanic.jpg

Patru posturi pentru o perioadă nedeterminată sunt scoase la concurs în această perioadă de Inspectoratul Județean de Poliție Prahova. Data limită pentru depunerea dosarelor este de 26 ianuarie. 

 

Anunțuri angajare

Inspectoratul Judeţean de Poliţie Prahova organizează concurs pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcțiilor contractuale de execuție, vacante, după cum urmează:

  1. muncitor calificat IV-I la Biroul Administrarea Patrimoniului Imobiliar şi Intendenţă;

  2.  

    maistru I la compartimentul Exploatare și reparații auto, ambele din cadrul Serviciului Logistic.

Condiții de participare la concurs disponibile AICI

Inspectoratul Judeţean de Poliţie Prahova organizează concurs pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcției contractuale de execuție, vacante, de muncitor calificat IV-I, cu atribuţii de exploatare şi reparaţii auto.

 

Condiții de participare la concurs disponibile AICI

Inspectoratul Judeţean de Poliţie Prahova organizează concurs pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcției contractuale de execuție, vacante, de muncitor calificat IV-I, cu atribuţii de ospătar – chelner.

Condiții de participare la concurs disponibile AICI

 

 

Economic
  • Luni, 15 Ianuarie 2018
  • De Claudiu Vasilescu

Salariul mediu net - aproape 2500 de lei pe lună

Nu puțini sunt cei dispuși să se recalifice pentru a câștiga mai bine. Schimbrea locului de muncă nu mai este o problemă pentru români, atât timp cât le este mai bine din punct de vedere financiar. Salariul...