angajari-la-ph-stat-inceput-dean.jpg

La început de an peste 53 de posturi sunt scoase la concurs în instituțiile publice din Prahova. Cele mai multe sunt disponibile în primăriile din județ, dar și în școli, licee și direcții din subordinea Consiliului Județean Prahova. 

Direcţia Judeţeană de Pază Prahova organizează concurs de recrutare pentru ocuparea, pe perioadă nedeterminată, a funcțiilor contractuale de execuție vacante, de paznic. Mai multe detalii pentru ocuparea postului AICI

Şcoala Gimnazială „Anton Partn“ Ploieşti, organizează concurs pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcţiei contractuale de execuție, vacante de lăcătuş mecanic – în cadrul Şcolii Gimnaziale „Anton Pann” Municipiul Ploieşti. Mai multe detalii pentru ocupare postului AICI.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Şcoala Gimnazială Satul Cioranii de Sus organizează concurs pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcției contractuale de execuţie, vacante, de contabil cu 0,50 normă. Mai multe detalii pentru ocuparea postului AICI

Primăria Comunei Târgşoru Vechi organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcției publice de execuție, vacante de referent superior – Biroul „Serviciul Public Comunitar Local de Evidenţă a Persoanelor”. Condiții de participare la concurs AICI.

Primăria Orașului Urlați organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcţiilor publice de execuție, vacante din cadrul Serviciului Urbanism, Tehnic, Investiţii şi Cadastru, respectiv:

  1. inspector, clasa I, grad profesional debutant;

  2. inspector, clasa I, grad profesional superior.

Condiții de participare la concurs AICI

Spitalul General C.F. Ploieşti organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcțiilor contractuale de execuție, vacante, după cum urmează:

  • 2 posturi asistent medical, studii postliceale sanitare, vechime în specialitate minimum 6 luni, pentru Secţia Medicină Internă Q;

  • 1 post asistent medical, studii postliceale sanitare, vechime în specialitate minimum 6 luni, pentru Laboratorul de Radiodiagnostic şi Imagistică Medicală, competenţă în radiologie ar constitui un avantaj.

Condiții de participare la concurs AICI

Vezi AICI lista instituțiilor publice din Prahova care fac angajări

Rezidential 9 Mai
Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.
jurnalist
Mai multe despre autor și articolele sale
Din anul 2013 face parte din echipa Observatorul Prahovean. Spune că mai are multe lucruri de învățat, nu s-a plictisit și nu vrea să facă altceva.
De același autor
banner_sos_deces_300.jpg

harold_20939_451a4.jpg