bursa-locurilor-de-munca.jpg

Agentia Judeteana pentru Ocuparea Fortei de Munca Prahova organizeaza in data de 20 octombrie, incepand cu ora  09:00, BURSA DE TOAMNA  a Locurilor de Munca pentru Absolventi .

 

Actiunea  se va desfasura simultan in Ploiesti : Sala de Conferinte a Hotelului BEST, bl. Republicii, nr.154 (Cartier Albert)  si Campina, la Casa de Cultura « Geo Bogza » - str. Grivitei nr. 95 ;

Pana in prezent au confirmat participarea la eveniment un numar de 44 agenti economici, care vor oferi 890 de locuri de munca. 

Cele mai multe locuri de munca sunt oferite in urmatoarele domenii de activitate:

 

- servicii (reprezentanti vanzari, agenti vanzari, consultanti asigurari, consultanti clienti, operatori call-center, contabili, agenti de securitate)

-textil ( confectioneri textile, muncitori necalificati in confectii, modelier confectii etc)

-constructii (sudori, lacatusi, strungari/frezori/rectificatori, stivuitoristi ,muncitori necalificati in constructii, debitori)

 

-alimentar (vanzatori, cofetar, lucratori comerciali etc )

-servicii in turism (ospatar si ajutor de ospatar, bucatar, receptioner, camerista, curier, barman, lucrator bucatarie etc)

-productie  (ingineri ofertare, inginer RSVTI, muncitori necalificati la montarea si asamblarea pieselor, confectioneri cablaje, lacatusi mecanici, frezor, tehniciar aprovizionare, manipulant marfuri, tehnician aprovizionare etc)    

 

Recomandam persoanelor aflate in cautarea unui loc de munca care doresc sa isi caute un loc de munca  sa se prezinte la aceasta actiune cu C.V. si cu scrisoare de intentie.  Este un prim pas pentru a intra in contact direct cu angajatorii si pentru a se putea integra pe piata fortei de munca.      

sursa: AJOFM Prahova

 

 

Politic
  • Luni, 19 Februarie 2018
  • De Mihai Popescu

Deputat USR de Prahova: Examenele sunt în afara legii

Deputatul USR de Prahova, Dan Rădulescu, a reacționat pe Facebook la organizarea competenţelor lingvistice şi digitale din cadrul examenului naţional de Bacalaureat în această perioadă. ”În clipa de...

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești