bursa-locurilor-de-munca.jpg

Agentia Judeteana pentru Ocuparea Fortei de Munca Prahova organizeaza in data de 20 octombrie, incepand cu ora  09:00, BURSA DE TOAMNA  a Locurilor de Munca pentru Absolventi .

Actiunea  se va desfasura simultan in Ploiesti : Sala de Conferinte a Hotelului BEST, bl. Republicii, nr.154 (Cartier Albert)  si Campina, la Casa de Cultura « Geo Bogza » - str. Grivitei nr. 95 ;

Pana in prezent au confirmat participarea la eveniment un numar de 44 agenti economici, care vor oferi 890 de locuri de munca. 

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Cele mai multe locuri de munca sunt oferite in urmatoarele domenii de activitate:

- servicii (reprezentanti vanzari, agenti vanzari, consultanti asigurari, consultanti clienti, operatori call-center, contabili, agenti de securitate)

-textil ( confectioneri textile, muncitori necalificati in confectii, modelier confectii etc)

-constructii (sudori, lacatusi, strungari/frezori/rectificatori, stivuitoristi ,muncitori necalificati in constructii, debitori)

-alimentar (vanzatori, cofetar, lucratori comerciali etc )

-servicii in turism (ospatar si ajutor de ospatar, bucatar, receptioner, camerista, curier, barman, lucrator bucatarie etc)

-productie  (ingineri ofertare, inginer RSVTI, muncitori necalificati la montarea si asamblarea pieselor, confectioneri cablaje, lacatusi mecanici, frezor, tehniciar aprovizionare, manipulant marfuri, tehnician aprovizionare etc)    

Recomandam persoanelor aflate in cautarea unui loc de munca care doresc sa isi caute un loc de munca  sa se prezinte la aceasta actiune cu C.V. si cu scrisoare de intentie.  Este un prim pas pentru a intra in contact direct cu angajatorii si pentru a se putea integra pe piata fortei de munca.      

sursa: AJOFM Prahova

 


Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.

Viața Prahovei
  • Luni, 17 Decembrie 2018
  • De Georgiana Kelemen

Patinoar pe străzile din Cărbunești - FOTO

DJ233 din comuna Cărbunești, județul Prahova, a devenit un adevărat patinoar în urma zăpezilor și a ploilor căzute în ultimele zile. Se pare că autoritățile nu se sinchisesc să ia măsuri, iar asta...