angajari-bugetari-prahova-salrii.jpg

Dacă te-ai gândit să-ți schimbi locul de muncă din mediul privat la stat, acum este un moment potrivit. 51 de posturi sunt scoase la concurs în această perioadă în instituțiile publice din Prahova. Fie că vorbim de Primăria Ploiești sau alte primării din județ, instituții din subordinea Consiliului Județean Prahova sau școli, doritorii au de unde alege.

Primăria orașului Boldeşti-Scăeni organizează concurs pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcției publice de execuție, vacante de inspector, clasa I, grad profesional principal, din cadrul Biroului Urbanism, Amenajarea Teritoriului, Programe, Cadastru, Informatică, Control Comercial şi Transport local. Condițiile de participare la concurs sunt disponibile AICI

Primăria Orașului Vălenii de Munte organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcțiilor publice de execuție, vacante, după cum urmează: inspector, clasa I, grad profesional principal – Compartimentul Financiar Contabil; și referent, clasa III, grad profesional superior – Compartimentul Urbanism, amenajarea teritoriului, mediu. Condițiile de participare la concurs sunt disponibile AICI

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Primăria Municipiului Ploieşti organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcțiilor publice de execuție vacante, după cum urmează: consilier, clasa I, gradul profesional superior din cadrul Serviciului Autorizații Construcții; și consilier, clasa I, gradul profesional debutant din cadrul Serviciului Dezvoltare Urbană și Metropolitană. Condițiile de participare la concurs sunt disponibile AICI.

Centrul Cultural Izvoarele organizează concurs de recrutare pentru ocuparea, pe perioadă nedeterminată, a funcției contractuale de execuţie vacante de îngrijitor. Condițiile de participare la concurs sunt disponibile AICI

Administraţia Serviciilor Sociale Comunitare organizează concurs de recrutare pentru ocuparea, pe perioadă nedeterminată, a funcției contractuale vacante, de şef serviciu în cadrul Serviciul Situaţii de Urgenţă. Condițiile de participare la concurs sunt disponibile AICI.

Primăria Orașului Băicoi organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcţiilor contractuale de execuție, vacante, după cum urmează: educator – puericultor (2 posturi); infirmieră (2 posturi); și femeie de serviciu. Condițiile de participare la concurs sunt disponibile AICI.

Liceul Teoretic „Brâncoveanu Vodă“, Urlați organizează concurs de recrutare pentru ocuparea, pe perioadă nedeterminată, a funcției contractuale vacante, de secretar. Condițiile de participare la concurs sunt disponibile AICI.

Primăria Comunei Cornu organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcției publice de execuție, vacante, de consilier, clasa I, grad profesional principal, în cadrul Biroului Buget – Local, Compartiment Achiziţii Publice. Condițiile de participare la concurs sunt disponibile AICI.

Primăria Comunei Bărcănești organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcției publice de execuție, vacante, de inspector, clasa I, grad profesional superior – Compartiment Urbanism și Amenajarea Teritoriului. Condițiile de participare la concurs sunt disponibile AICI.

Şcoala Gimnazială, comuna Cărbuneşti organizează concurs de recrutare pentru ocuparea, pe perioadă nedeterminată, a funcției contractuale vacante, de secretar – 0,5 normă. Condițiile de participare la concurs sunt disponibile AICI.

Şcoala Gimnazială, comuna Cărbuneşti organizează concurs de recrutare pentru ocuparea, pe perioadă nedeterminată, a funcției contractuale vacante, de secretar – 0,5 normă. Condițiile de participare la concurs sunt disponibile AICI.

Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Prahova organizează concurs pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcției contractuale de execuție, vacante, de îngrijitor/G în cadrul Complexului de Servicii Comunitare „Sf. Andrei“, Ploieşti, 3 posturi. Condițiile de participare la concurs sunt disponibile AICI.

Liceul Teoretic „Brâncoveanu Vodă” din Urlaţi organizează concurs pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcției contractuale de execuție, vacante, de administrator financiar contabil şef. Condițiile de participare disponibile AICI.

Serviciul de Ambulanţă Judeţean Prahova organizează concurs de recrutare pentru ocuparea, pe perioadă determinată, a funcției contractuale temporar vacante, de muncitor calificat II (electrician auto), pentru Substația Ploiești. Condițiile de participare la concurs sunt disponibile AICI.

Serviciul de Ambulanţă Judeţean Prahova organizează concurs de recrutare pentru ocuparea, pe perioadă nedeterminată, a funcției contractuale vacante, de ambulanțier pentru Substația Slănic. Condițiile de participare la concurs sunt disponibile AICI.

Primăria Municipiului Ploieşti organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcției contractuale de execuție vacante, de muncitor necalificat din cadrul Serviciului Administrare Parc Municipal Ploieşti Vest. Condițiile de participare la concurs sunt disponibile AICI.

Primăria Municipiului Câmpina organizează concurs pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcţiei contractuale de execuție, vacante, de bucătar la Cantina de ajutor social, din Serviciul public de asistenţă socială al Municipiului Câmpina. Condițiile de participare la concurs sunt disponibile AICI.

Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Prahova organizează concurs pentru ocuparea funcției contractuale vacante de asistent social debutant/S din cadrul Centrului pentru intervenţie, consiliere şi sprijin pentru copilul aflat în situaţie de risc. Condițiile de participare la concurs sunt disponibile AICI.

Spitalul de Pediatrie Ploieşti organizează concurs de recrutare pentru ocuparea, pe perioadă nedeterminată, a funcțiilor contractuale de execuție vacante, după cum urmează: profesor C.F.M. principal – în cadrul Laboratorului Recuperare Medicină Fizică şi Balneologie al Spitalului de Pediatrie Ploieşti; psihopedagog, normă întreagă, perioadă nedeterminatâ în cadrul Centrului de Sănătate Mintală Copii al Spitalului de Pediatrie Ploieşti; kinetoterapeut, normă întreagă, perioadă nedeterminată în cadrul Centrului de Sănătate Mintală Copii al Spitalului de Pediatrie Ploieşti. Condițiile de participare la concurs sunt disponibile AICI.

Centrul de îngrijire şi Asistenţă pentru Persoane Adulte cai Handicap Urlaţi organizează concurs de recrutare pentru ocuparea, pe perioadă nedeterminată, a funcției contractuale de execuție vacante, de medic primar /S. Condițiile de participare la concurs sunt disponibile AICI.

Direcţia Judeţeană de Pază Prahova organizează concurs de recrutare pentru ocuparea, pe perioadă nedeterminată, a funcțiilor contractuale de execuție vacante, de paznic – 4 posturi. Condițiile de participare la concurs sunt disponibile AICI.

Primăria Municipiului Ploieşti organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcției contractuale de execuție vacante, de inspector de specialitate din cadrul Serviciului Administrare Parc Municipal Ploieşti Vest. Condițiile de participare la concurs sunt disponibile AICI.

Primăria Cărbuneşti organizează concurs de recrutare pentru ocuparea, pe perioadă nedeterminată, a funcției contractuale vacante, de șofer microbuz școlar. Condițiile de participare la concurs sunt disponibile AICI.

Şcoala Gimnazială nr. 2 din Comarnic organizează concurs pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcțiilor contractuale de execuție, vacante de: fochist – 0,50 normă; îngrijitor 0,50 normă. Condițiile de participare la concurs sunt disponibile AICI.

Sanatoriul Balneoclimateric de Copii, Buşteni organizează concurs pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcţiilor contractuale vacante, după cum urmează: kinetoterapeut -1 post, fiziokinetoterapeut – 1 post. Condițiile de participare la concurs sunt disponibile AICI.

Primăria Oraşului Mizil organizează concurs de promovare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcției publice de execuție vacantă, de consilier, clasa I, grad profesional superior – Serviciul Amenajarea Teritoriului şi Urbanism, Patrimoniu, Cadastru şi Agricultură. Condițiile de participare la concurs sunt disponibile AICI.

Colegiul „Spiru Haret“, Ploieşti organizează concurs de recrutare pentru ocuparea, pe perioadă nedeterminată, a funcției contractuale vacante, de bibliotecar. Condițiile de participare la concurs sunt disponibile AICI.

Primăria Oraşului Vălenii de Munte organizează concurs de recrutare pentru ocuparea, pe perioadă nedeterminată, a funcțiilor contractuale de execuţie vacante, după cum urmează: administrator – Compartiment Financiar Contabil; casier – Compartiment Urmărire şi Încasare Creanţe Bugetare. Toate condițiile de participare la concurs sunt disponibile AICI.

Primăria Oraşului Vălenii de Munt organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcțiilor publice, vacante, după cum urmează: 1 funcţie publică de execuţie – Consilier juridic, clasa I, grad profesional asistent Compartimentul Juridic; 1 funcţie publica de conducere – şef birou Biroul Achiziţii Publice şi Fonduri Europene. Condițiile de participare la concurs sunt disponibile AICI.

Primăria Comunei Podenii Noi organizează concurs de recrutare pentru ocuparea, pe perioadă nedeterminată, a funcției contractuale de execuție vacante, de paznic IG – Compartiment Poliţie Locală. Condițiile de participare la concurs sunt disponibile AICI.

Primăria Comunei Fulga, judeţul Prahova organizează concurs de recutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcţiei publice de execuție, vacante, de inspector, clasa I, grad profesional principal, care face parte din Compartimentul Financiar Contabil. Condițiile de participare la concurs sunt disponibile AICI.

Spitalul General C.F. Ploieşti organizează concurs de recrutare pentru ocuparea, pe perioadă nedeterminată, a funcției contractuale de execuție vacante, de auditor I pentru Compartimentul Audit Intern. Condițiile de participare la concurs sunt disponibile AICI.

Centrul de Îngrijire şi Asistenţă pentru Persoane Adulte cu Handicap Puchenii Mari din Miroslăvești, organizează concurs pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcțiilor contractuale de execuție, vacante de: 2 posturi de infirmier/(G)/debutant; 1 post de îngrijitor/(G); 1 post de asistent medical/PL/debutant. Condițiile de participare la concurs sunt disponibile AICI.

Primăria Comunei Bărcănești organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcției publice de execuție, vacante, de inspector, clasa I, grad profesional debutant – Compartiment Relaţii cu publicul, registratură, arhivă. Condițiile de participare la concurs sunt disponibile AICI.

Serviciul Public de Administrare şi Exploatare a Pieţei Centrale Agroalimentare a Municipiului Câmpina organizează concurs pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funției contractuale de execuţie, vacante, de consilier achiziţii publice. Condițiile de participare la concurs sunt disponibile AICI.

Agenția Națională a Funcționarilor Publici organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcţiei publice de conducere vacante de şef birou – Biroul Buget Finanţe, Impozite şi Taxe Locale, Contabilitate din cadrul aparatului de specialitate al primarului comunei Lipăneşti, judeţul Prahova. Condițiile de participare la concurs sunt disponibile AICI.

Primăria Comunei Târgşoru Vechi organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcției contractuale de execuție, vacante, de bibliotecar debutant – Compartiment Cultură. Condițiile de participare la concurs sunt disponibile AICI.

Primăria Orașului Băicoi organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcţiilor contractuale de execuție, vacante, după cum urmează: 1 post şef atelier, 1 post administrator I, 1 post inspector de specialitate. Condițiile de participare la concurs sunt disponibile AICI.

Primăria Oraşului Vălenii de Munte organizează concurs de recrutare pentru ocuparea, pe perioadă nedeterminată, a funcțiilor contractuale de execuţie vacante, după cu urmează: 1 funcţie de execuţie referent IA- Compartiment urbanism, amenajarea teritoriului, mediu; 1 funcţie de execuţie şofer – Compartiment Administrativ. Condițiile de participare la concurs sunt disponibile AICI.

Universitatea Petrol-Gaze din Ploieşti organizează concurs pentru ocuparea pe perioadă determinată a funcției contractuale de execuție, temporar vacante de referent de specialitate, grad I – studii superioare în cadrul Departamentului de Cercetare. Condițiile de participare la concurs sunt disponibile AICI.

Universitatea Petrol-Gaze din Ploieşti organizează concurs pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcțiilor contractuale de execuție, vacante, astfel: 7 posturi de paznic: 2 posturi Pază Social – Cămine; 5 posturi Pază Universitate; 1 post de tehnician debutant cu 0,5 normă la Departamentul I.M.F. Condițiile de participare la concurs sunt disponibile AICI.

Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Prahova organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcțiilor publice de execuție, vacante, la Serviciul Management de Caz Pentru Asistenţi Maternali, după cum urmează: 1 post consilier I superior – studii universitare de licenţă, respectiv studii superioare de lungă durată în domeniul asistenţei sociale, specializarea asistenţă socială, absolvite cu diplomă de licenţă; vechime în specialitatea studiilor, 9 ani; 1 post consilier I superior – studii universitare de licenţă, respectiv studii superioare de lungă durată în domeniul psihologiei, specializarea psihologie, absolvite cu diplomă de licenţă; vechime în specialitatea studiilor, 9 ani. Condițiile de participare la concurs sunt disponibile AICI.

Primăria Comunei Aluniș organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcției publice de execuție vacantă, de inspector, clasa I, gradul profesional debutant – Compartimentul Administrație Publică. Condițiile de participare la concurs sunt disponibile AICI.

Primăria Comunei Brebu organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcţiei publice de execuție, vacante de inspector, clasa I, grad profesional debutant – Compartimentul Stare Civilă şi Resurse Umane. Condițiile de participare la concurs sunt disponibile AICI.

Primăria Comunei Poiana-Câmpina organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcţiei publice de execuţie vacante, de inspector, clasa I, grad profesional superior în cadrul Compartimentului Administrare Domeniu Public şi Privat, Achiziţii Publice, Accesare Fonduri Nerambursabile – Implementare Proiecte din Aparatul de specialitate al Primarului Comunei Poiana-Câmpina. Condițiile de participare la concurs sunt disponibile AICI.

Serviciul Public Local Comunitar de Evidenţă a Persoanelor din Ploieşti organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcției publice de execuție vacantă, de consilier, clasa I, grad profesional debutant în cadrul Serviciului Evidenţa Informatizată a Persoanelor. Condițiile de participare la concurs sunt disponibile AICI.

Şcoala Gimnazială „Sfânta Vineri”, Ploieşti organizează concurs pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcției contractuale de execuție, vacante, de îngrijitor cu 1/2 normă. Condițiile de participare la concurs sunt disponibile AICI.

Primăria Comunei Râfov organizează concurs pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcției publice de execuție, vacante, de consilier, clasa I, grad profesional superior – Achiziții Publice. Condițiile de participare la concurs sunt disponibile AICI.

Primăria Comunei Râfov organizează concurs pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcției publice de execuție, vacante, de inspector, clasa I, grad profesional debutant – Urbanism. Condițiile de participare la concurs sunt disponibile AICI.

Colegiul Naţional Militar „Dimitrie Cantemir“, Breaza, organizează concurs de recrutare pentru ocuparea, pe perioadă nedeterminată, a funcției contractuale de execuţie vacante, de consilier juridic gr. II. Condițiile de participare la concurs sunt disponibile AICI.

Colegiul Naţional Militar „Dimitrie Cantemir“, Breaza, organizează concurs de recrutare pentru ocuparea, pe perioadă nedeterminată, a funcției contractuale de execuţie vacante, de muncitor calificat III ( cizmar). Condițiile de participare la concurs sunt disponibile AICI.

Colegiul Naţional Militar „Dimitrie Cantemir“, Breaza, organizează concurs de recrutare pentru ocuparea, pe perioadă nedeterminată, a funcției contractuale de execuţie vacante, de îngrijitor. Condițiile de participare la concurs sunt disponibile AICI.

 

Rezidential 9 Mai
Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.
jurnalist
Mai multe despre autor și articolele sale
Din anul 2013 face parte din echipa Observatorul Prahovean. Spune că mai are multe lucruri de învățat, nu s-a plictisit și nu vrea să facă altceva.
De același autor
banner_sos_deces_300.jpg

harold_20939_451a4.jpg