Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

angajari-la-primaria-ploiesti.jpg

Printre posturile scoase la concurs se număra cel de consilier la Compartimentul Control Financiar de Gestiune și de consilier juridic, ambele plătite cu un salariu lunar brut de peste 1000 de euro.

Primele posturi sunt scoase la concurs pe 5 septembrie, ora 11.00, când este programată probă scrisă și pe 7 septembrie, ora 13.00 când are loc interviu. Candidații au la dispoziție posturile de consilier clasa I - Compartimentul Control Financiar de Gestiune, consilier grad profesional asistent - Compartimentul ONG și consilier juridic - Serviciul Juridic - Contencios, Contracte.

Alte două posturi vacante sunt scoase la concurs pe 12 septembrie. Este vorba de un post de consilier - Serviciul Verificare și Control Documentații Publice și un post de consilier Compartimentul Verificare și Evaluare Documentații Tehnice.

Un alt post vacant este cel de șef Serviciu Reparații și Investiții Drumuri Publice din cadrul Direcției Tehnic Investiții. În funcție de vechime pentru un astfel de post salariul brut poate ajunge la peste 1500 de euro. În acest caz concursul se va desfășura la sediul Primăriei Ploiești, în ziua de 11 septembrie, ora 11.00 - proba scrisă și pe 13 septembrie, ora 14.00 este programat interviul.

Precizăm că noua grilă de salarizare a intrat în vigoare din luna august, iar salariile brute lunare pleacă de la aproape 400 de euro și pot ajunge la 2.300 de euro.


Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești