purtator cuvant ijp prahova

Referitor concursul organizat de Inspectoratul Județean de Poliție Prahova pentru ocuparea a 6 funcții de personal contractual prin recrutare din sursă externă, respectiv 4 funcții de referent II (secretariat), o funcție de administrator în cadrul Serviciului Logistic (administratorul popotei I.J.P. Prahova) și o funcție de muncitor necalificat, vă aducem la cunoștință că termenele calendarului de desfășurare a concursului se decalează distinct pentru fiecare funcție. Modificarea survine pe fondul faptului că fișele de aptitudine în muncă încă nu au fost recepționate de la Direcția Medicală a M.A.I., se arată într-un comunicat.

 

Astfel, persoanele interesate pot accesa linkul https://ph.politiaromana.ro/ro/cariera/posturi-scoase-la-concurs/amanare-concursuri-incadrare-personal-contractual-referent-muncitor-necalificat-si-administrator&page=6.

De asemenea, informații suplimentare pot fi obținute despre fiecare funcție în parte, la următoarele numere de telefon:

- Pentru funcțiile de referent – 0244/302113, interior 20113;

- Pentru funcția de muncitor necalificat – 0244/302112, interior 20112;

 

- Pentru funcția de administrator popotă – 0244/302114, interior 20114.

Facem precizarea că demersurile de ocupare prin concurs a funcției de electrician au încetat, pe fondul faptului că până la termenul stabilit pentru înscrierea candidaților, respectiv 9 august a.c., la I.J.P. Prahova nu s-au depus astfel de cereri.