angajari rds

Iată oferta de muncă la RCS&RDS în această perioadă, dar şi ce profiluri profesionale şi de personalitate caută angajatorul pentru locurile de muncă vacante. 

Oferta de muncă la RCS&RDS

RCS&RDS angajează pe postul de tehnician fibră optică - instalări echipamente.
Candidatul potrivit pentru acest post are studii medii în domeniul tehnic, are permis de conducere categoria B, obţinut cu cel puţin un an în urmă, are abilităţi de muncă în echipă, e atent la detalii, se poate concentra în situaţii de stres, e dispus la deplasări şi program flexibil, are abilităţi de muncă la înălţime.

Informaţii suplimentare despre acest post găsiţi în anunţul de recrutare care poate fi accesat la acest link.

RCS&RDS angajează pe postul de reprezentant vânzări în magazin.

Eşti eligibil pentru acest post dacă ai studii medii, abilităţi dezvoltate de comunicare interpersonală, experienţă în structuri care interacţionează direct cu clienţii, foarte bune cunoştinţe de operare PC, eşti adaptabil, ai spirit de echipă, eşti rezistent la stres, poţi gestiona situaţiile de criză.

Detalii despre acest post găsiţi în anunţul de recrutare care poate fi accesat la acest link.

RCS&RDS angajează pe postul de consultant servicii clienţi. 
Te califici pentru acest post dacă îţi place să interacţionezi cu clienţii, eşti orientat către soluţii, eşti ambiţios, îţi place să lucrezi în echipă şi vorbeşti ori limba spaniolă, ori italiana.

Amănunte despre acest post găsiţi în anunţul de recrutare pe care-l puteţi consulta la acest link.

RCS&RDS angajează pe postul de specialist comunicare şi marketing online.

Candidatul potrivit pentru acest post e absolvent de studii superioare cu profil Marketing, Comunicare, Jurnalism sau Relaţii publice, are cel puţin trei ani experienţă într-un post similar, are experienţă în derularea campaniilor de marketing online, dovedeşte uşurinţă în exprimare, creativitate, eficienţă, rapiditate în gândire şi execuţie, abilităţi de planificare şi organizare, iniţiativă.

Detalii despre acest post găsiţi în anunţul de recrutare care poate fi accesat la acest link.

RCS&RDS angajează pe postul de auditor intern.
Te califici pentru acest post dacă ai minimum trei ani experienţă în audit intern, ai cunoştinţe bune de engleză, cunoştinţe avansate de Excel, Word, abilităţi de organizare, planificare şi coordonare, studii superioare de specialitate, permis categoria B, disponibilitate la deplasări.

Informaţii complete despre acest post găsiţi în anunţul de recrutare pe care-l puteţi accesa la acest link.

Lista completă a locurilor de muncă vacante la RCS&RDS o găsiţi la acest link.