angajat supermarket

Dacă ești în căutarea unui loc de muncă și nu ai calificare într-un domeniu anume, te poți angaja ca și lucrător comercial la supermarketuri.

 

Spre exemplu, în februarie 2016, hipermarket-ul Carrefour oferă pentru un casier cu experiență minim doi ani salariul lunar net de 950 de lei. Angajatorul mai oferă tichete de masă, asigurare medicală, ajutor transport, cupoane magazin și formări interne.

Potrivit datelor făcute publice de Carrefour, compania are o echipă de aproape 11.800 de membri. În România, Grupul Carrefour are 189 de magazine dintre care 29 hipermarketuri Carrefour, 106 supermarketuri Market, 43 magazine de proximitate Express, 10 magazine de proximitate Contact şi un magazin de comerţ online. Grupul francez Carrefour a plă­­tit circa 100 mil. euro pentru a pre­lua operaţiunile Billa din România, res­­pectiv o reţea de 86 de super­­marketuri cu afa­ceri de peste 300 mil. euro în 2014.

La supermarketul concurent Cora,  pentru un post de casier part-time se câștiga 350 de lei net plus bonuri de masă. Un merchandiser angajat full time, cu o experiență de mai puțin de un an în domeniu, câștiga 850 de lei net pe lună.

 

Nici hipermarketul Auchan nu se lasă mai prejos. Lucrătorii comerciali angajați full-time câștigă în jur de 720-850 de lei net pe lună plus bonuri de masă. Programul și detaliile din fișa postului diferă de la un magazin la altul. Spre exemplu, pentru un program de 8 ore lucrate pe zi, Kaufland plătește angajaților 1.300 de lei brut (946 de lei net), la 12 salarii anuale. Un salariu ceva mai mic pentru același program îl oferă Mega Image. Aici pentru 8 ore se plătesc aproximativ 800-950 de lei iar pentru un program part-time 500 de lei.

Topul salarilor în deține supermarketul german Lidl. Aici plata lunară a unui lucrător comercial ajunge chiar și la 1700- 2800 brut iar salariul minim este de 1.697 de lei (1.234 de lei net). Lidl se laudă cu aproape 200 de magazine pe piaţa locală, are peste 4.200 de salariaţi în România, iar cei mai mulţi lucrează în magazine pe poziţii de vânzător sau lucrător comercial. Ei precizează însă că salariului i se adaugă asigurare medicală şi alte avantaje în bani, produse sau bonuri valorice, precum şi traininguri. De asemenea, Lidl re­munerează fiecare minut lucrat şi oferă creş­teri salariale şi zile de concediu adiţionale.

 

Auto-moto
  • Vineri, 20 Octombrie 2017
  • De Observatorul Prahovean

Accident în zona podului de la Vest din Ploiești

Un accident de circulaţie s-a produs vineri dimineaţa, în jurul orei 8.30, pe strada Mărăşeşti, în giratorul din zona supermarketului LIDL, la intrarea pe pasajul suprateran peste calea ferată. Au...