O firmă face recrutări pentru vase de croazieră. Cum te poţi angaja

vas croaziera

vas croaziera

Se caută persoane care vor să lucreze pe nave de croazieră. Recrutările au început deja la Braşov, iar salariile sunt tentante, pornesc de la 700 de dolari pe lună.

Candidaţii ideali pentru un astfel de post trebuie să aibă minimum 21 de ani. Limba engleză este obligatorie şi eliminatorie, iar orice limbă străină în plus reprezintă un avantaj. Nu este necesară o calificare şi, mai nou, nici experienţă, datorită faptului că, în cadrul firmei, au lansat şi un serviciu de training pentru angajaţii de pe vapor.
200 de joburi pe vase de croazieră au fost scoase la bătaie, la Braşov. Angajatorii străini caută în special ospătari şi barmani şi spun că preferă subalterni români, pentru că sunt harnici şi serioşi. Contractele de angajare pot fi pe o perioadă de șase sau opt luni. Un ajutor de ospătar poate câştiga între 700 şi 3.000 de dolari, un ospătar între 2.000 şi 4.000, în funcţie de companie, vapoare, destinaţie, management, cât şi de tipul de pasageri.

Sursa: digi24.ro

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0726 221 596 pe WhatsApp sau Signal

Publică aici opinia ta

Comentariul tău
Numele tău