Cel mai tare anunţ de angajare din Ploieşti

0

Pe

Pe stâlpii din Ploiești sunt lipite tot feluri de anunțuri de angajare. Chiar dacă unele anunțuri ridică foarte multe semne de întrebare cu privire la activitatea societăților, altele sunt de-a dreptul ilare.

Este și cazul unui afiș din stația TCE de lângă ACR. Textul anunțului este unul simplu: “Spălătorie auto angajează personal – cu sau fără experiență – salariu motivat”. Trecând cu vederea faptul că persoanele care doresc să se angajeze caută de cele mai multe ori un salariu motivant, de pe afiș lipsesc datele de contact ale firmei. Așa că, stimați administratori de societăți comerciale, când sunteți în căutare de personal, nu ezitați să precizați și datele de contact sau o modalitate prin care persoanele dornice să lucreze să vă găsească. Asta în cazul în care vă întrebați de ce nu vine nimeni la interviu.

Până atunci, cei care ați văzut acest anunț și chiar vă aflați în căutarea unui loc de muncă puteți consulta lista AJOFM pentru Ploiești aici: Marile supermaketuri fac angajări la Ploieşti – Vezi lista AJOFM

*Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596

Publică aici opinia ta

Comentariul tău
Numele tău