- Publicitate -

Posturi vacante la spitalele din Prahova. Lista locurilor de muncă scoase la concurs la școli și primării

Zeci de posturi vacante au fost scoase la concurs de spitale, școli și primării din Prahova. Pe lista locurilor de muncă vacante figurează cele de medic, asistent, dar și de paznic, administrator financiar și șef Resurse Umane. Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului (DGASPC) Prahova angajează asistent social specialist, inspector, dar și îngrijitor.

- Publicitate -

Spitalul de Psihiatrie Voila, Câmpina, organizează concurs pentru ocuparea, pe perioadă nedeterminată, a funcției contractuale de conducere, vacante, de șef Serviciul Resurse Umane, Normare, Organizare şi Salarizare (RUNOS).

Posturi vacante la Spitalul de Pediatrie Ploiești

Spitalul de Pediatrie Ploiești, organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată, a funcțiilor contractuale, vacante, după cum urmează:

 • 1 post medic – specialitatea medicală O.R.L., în cadrul Cabinetului O.R.L. Ambulatoriul Integrat,;

Citește și: Revisal 2023. Ultima versiune este lansată pe 10 aprilie

 • 1 post medic – specialitatea medicală Cardiologie Pediatrică, în cadrul Cabinetului Cardiologie Ambulatoriul Integrat;
 • 2 posturi medic specialist – specialitatea medicală Pediatrie, în cadrul Compartimentului Primiri Urgențe.

Citește și: Angajări din sursa externă la Penitenciarul Târgșoru Nou. Posturile scoase la concurs

Spitalul de Pediatrie Ploiești organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată, a funcțiilor contractuale, vacante, după cum urmează:

 • inspector specialitate I, studii superioare, în cadrul Compartimentului Informatică;
 • referent debutant (2 posturi), studii medii, în cadrul Compartimentului Financiar – Contabilitate;

Citește și: Controale ITM Prahova la firme care au angajați străini. Cea mai mare amendă a fost de 200.000 de lei

 • șef birou, în cadrul Biroului Tehnic – Administrativ – Aprovizionare, Transport;
 • șef formație muncitori, în cadrul Personal deservire;
 • muncitor calificat IV – electrician, în cadrul Personal de deservire – activități de întreținere clădiri și instalații apă, lumină și încălzire.

Posturi vacante la Spitalul Orășenesc Urlați

Spitalul Orășenesc Urlați organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată, a funcției contractuale, de execuție, vacante, de registrator medical, la Biroul Internări și Informații.

Spitalul Orășenesc Urlați organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată, a funcției contractuale, de execuție, vacante, de asistent medical de radiologie și imagistică, studii (P.L), grad principal  în cadrul Laboratorului de Radiologie și Imagistică Medicală.

Citește și: La ce vârstă se pot pensiona femeile. Casa Județeană de Pensii Prahova a explicat modul de calcul

Spitalul Orășenesc Urlați organizează concurs, pentru ocuparea pe perioadă ne/determinată, a funcțiilor contractuale, de execuție, temporar vacante/vacante, după cum urmează:

- Publicitate -
 • medic pe durată determinată, în specialitatea Medicină de familie cu Atestat în Asistență medicală de urgență prespitalicească/competență în Urgențe  prespitalicești – la Camera de gardă din cadrul Spitalului Orășenesc Urlați;
 • medic, durată nedeterminată, în specialitatea endocrinologie-Cabinet Endocrinologie-Ambulatoriu integrat;

Citește și: Lista completă a localităților din Prahova ai căror cetățeni pot ieși mai devreme la pensie cu 2 ani din cauza poluării

 • medic, durată nedeterminată, în specialitatea cardiologie-Cabinet Cardiologie-Ambulatoriu integrat;
 • medic, durată nedeterminată, în specialitatea psihiatrie-Cabinet Psihiatrie-Ambulatoriu integrat.

Posturi vacante la Primării

Primăria comunei Sălciile organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată, a funcțiilor contractuale, de execuție, vacante, la Compartimentul de Administrare a domeniului public și privat, de:

 • tractorist;
 • muncitor.

Citește și: Ce prime primesc angajații de la Hale și Piețe, TCE, SGU și RASP Ploiești

Primăria Comunei Poienarii Burchii organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată, a funcției contractuale, de execuție, vacante, de muncitor calificat, treapta I (3 posturi) , (Cod COR 712609; Cod COR 721410 şi Cod COR 832201), în cadrul Compartimentului Administrativ.

Club Sportiv Orășenesc Mizil organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată, a funcției contractuale de execuție, vacante, de muncitor calificat (întreținere baze sportive ) – 2 posturi.

- Publicitate -

Primăria oraşului Mizil organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată, a funcției contractuale de execuție, vacante, de asistent medical generalist (PL), grad debutant în cadrul compartimentului “Cabinete medicale școlare”.

Citește și: Cea mai mare pensie din Prahova. Ministerul Muncii propune reforma pensiilor de serviciu

Clubul Sportiv Municipal Ploiești organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcției contractuale, de execuție, vacante, de îngrijitor clădiri, în cadrul complexului „Hipodrom”.

Serviciul Public de Alimentare cu Apă și de Canalizare Drajna organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată, a funcției contractuale, de execuție, vacante, de muncitor necalificat.

- Publicitate -

Clubul Copiilor, Municipiul Câmpina organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată, a funcției contractuale de execuție, vacante, de îngrijitor – 0,50 normă.

Posturi vacante la școli

Grădinița cu Program Prelungit „Clopoțica”, Urlați organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată, a funcției contractuale de execuție, vacante, de muncitor necalificat bucătărie.

Liceul Tehnologic Mecanic, Câmpina organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă determinată de 8 luni, a funcțiilor contractuale, de execuție, temporar vacante, după cum urmează:

- Publicitate -
 • expert promovare program „A doua șansă” (pe perioadă determinată de 8 luni – durata timpului de lucru: 3 ore/zi, în medie 60 de ore lunar);

Citește și: Cine poate beneficia de reducerea vârstelor de pensionare. Răspunsul Casei Județene de Pensii Prahova

 • 2 posturi expert profesor „A doua șansă” (pe perioadă determinată de 8 luni – durata timpului de lucru : 4 ore/zi, în medie 80 de ore lunar);
 • expert recenzare și înregistrare a copiilor de vârstă școlară din comunitate și înscriere în Grupul Țintă (pe perioadă determinată de 3 luni – durata timpului de lucru 2 ore/zi, în medie 40 de ore lunar).

Școala Gimnazială „Gheorghe Costescu” Comuna Aluniş organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată, a funcției contractuale, de execuție, vacante, de șfer (microbuz școlar).

Citește și: Nu va mai fi nevoie de autorizație de construcție pentru garaje, terase acoperite și închideri de balcoane [PROIECT]

Liceul Teoretic „Brâncoveanu Vodă”, Urlați organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată, a funcției contractuale, de execuție, vacante, de îngrijitor.

Școala Gimnazială Comuna Ariceştii Rahtivani organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată, a funcției contractuale de execuție, vacante, de muncitor calificat de întreținere IV.

- Publicitate -

Școala Superioară de Aviație Civilă, București, organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcției contractuale, de execuție, vacante, de referent de specialitate gradul II, la Serviciul Asigurare Logistică (activitatea se va desfășura în cadrul aerodromului G.V. Bibescu, com. Târgșoru Vechi, sat Strejnicu, str. Principală, nr.6, jud. Prahova).

Citește și: ITM: Sute de prahoveni implicați, în ultimul an, în accidente de muncă. Șapte persoane și-au pierdut viața

Colegiul Național „Alexandru Ioan Cuza”, Ploiești organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată, a funcției contractuale, de execuție, vacante, de:

 • fochist (muncitor calificat);
 • îngrijitor

Școala Gimnazială „Învățător Dinu Nicolae”, comuna Dumbrava, organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată, a funcției contractuale de execuție, vacante, de administrator financiar ( contabil).

Citește și: Programul „Casa Verde Fotovoltaice” 2023 începe pe 5 mai. Cum se fac înscrierile

Muzeul Național Peleș, Sinaia organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcției contractuale, de execuție, vacante, de paznic (Cod COR 962907), în cadrul Serviciului Achiziții Publice, Administrativ – Compartiment Pază.

Școala Gimnazială, comuna Floresti organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată, a funcției contractuale de execuție, vacante, de paznic.

Posturi vacante DGASPC Prahova

Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Prahova organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată, a funcției contractuale, de execuție, vacante, de asistent social specialist, studii superioare, din cadrul Serviciului Management de Caz pentru Asistenți Maternali Profesioniști.

Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Prahova organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată, a funcției contractuale, de execuție, vacante, de îngrijitor, din cadrul Complexului de Servicii Comunitare „Sf. Andrei” Ploiești.

Citește și: Fermierul prahovean Aurelian Ene a refuzat să vândă laptele cu 2 lei intermediarilor. Ce soluție a găsit

Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Prahova organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată, a funcției contractuale, de execuție, vacante, de îngrijitor, din cadrul Complexului de Servicii Comunitare „Echilibru” Ploiești – Apartament pentru Tineri.

Direcția de Sănătate Publică Prahova organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcţiei contractuale, de execuție, vacante, de inspector de specialitate gradul 1A.

Mai multe detalii cu privire la cerințe și data de concurs pe site-urile fiecărei instituții care a scos posturile la concursul sau pe site-ul http://posturi.gov.ro/judet/prahova15

Provocarea observatorul prahovean

Sondaj Observatorul Prahovean

- Publicitate -

Ai informații care ar putea deveni o știre? Contactează-ne la: 0785 075 112, pe WhatsApp sau Signal.

Urmărește știrile Observatorul Prahovean și pe Google News!

- Publicitate -

Articole asemănătoare

Interviu cu medicul Cristian Vintilescu, proprietarul Mediurg: „Cea mai mare avere a unei firme sunt angajații”

Medicul Cristian Vintilescu este asociat în Prahova cu Centrul Medical Mediurg, un colos complex care cuprinde, printre altele, Spitalul de Recuperare „Sfântul Anton”, Mediurg,...

Câți bani primesc tinerii șomeri care se angajează în 2024. Prima de instalare este de 12.500 de lei

Ministerul Muncii și Solidarității Sociale a anunțat că acordă, prin Agenția Națională de Ocupare a Forței de Muncă, stimulente tinerilor care se angajează. Tinerii...
- Publicitate -
- Publicitate -
- Publicitate -

Ultimele știri

Interviu cu medicul Cristian Vintilescu, proprietarul Mediurg: „Cea mai mare avere a unei firme sunt angajații”

Medicul Cristian Vintilescu este asociat în Prahova cu Centrul Medical Mediurg, un colos complex care cuprinde, printre altele, Spitalul de Recuperare „Sfântul Anton”, Mediurg,...

Accident în zona Halelor Centrale din Ploiești – FOTO

Accidentul rutier s-a produs, luni seară, în zona Halelor Centrale din Ploiești, după ce două auto au intrat în coliziune. Din fericire, evenimentul rutier...

Câți bani primesc tinerii șomeri care se angajează în 2024. Prima de instalare este de 12.500 de lei

Ministerul Muncii și Solidarității Sociale a anunțat că acordă, prin Agenția Națională de Ocupare a Forței de Muncă, stimulente tinerilor care se angajează. Tinerii...

„Copiii ar trebui să beneficieze de prima consultație stomatologică odată cu apariția primului dințișor”. Interviu cu Dana Albert, medic specialist pedodont, RAD Medical Center

Vizita la medicul pedodont, specialistul care se ocupă de problemele dentare ale copiilor, este recomandată odată cu apariția primilor dințișori. Printr-o examinare regulată, micuții...

Cât costă vacanța „de schi” în țară în cazul în care copilul chiar merge la schi

A început în Prahova săptămâna dedicată vacanței „de schi”, așa cum au denumit-o guvernanții. La ce preț se ridică o astfel de vacanță? Motivele...
Emisiuni
- Publicitate -

Vrei să faci parte din forțele speciale de comando ale armatei române? Numărul de locuri disponibile, acte necesare și probele de concurs

Forțele pentru Operațiuni Speciale Române au anunțat că se fac înscrieri pentru posturile de soldat gradat profesionist în forțele pentru operații speciale. Depunerea dosarelor...

Subvenția pentru Rabla Plus scade la jumătate, de la 10.000 la 5.000 de euro. Vă mai tentează achiziția de mașini electrice?

În decembrie, reprezentanții Ministerului Mediului anunțau o posibilă reducere a eco-bonusul în Programul Rabla Plus cu 2-3000 de euro. Relansarea programului în 2024 vine...

Ce amenzi riscă românii care dau foc la resturile de vegetație

Se apropie primăvara, iar persoanele care stau la casă se vor apuca de curățenie prin curte. Astfel, tot mai mulți oameni aleg să dea...

Marian Godină reacționează la melodia Macarena a Erikăi Isac: „Mă întreb, dragi femei, cu cine […] vă întâlniți voi și mai ales unde?”

​Polițistul Marian Godină a avut o reacție pe Facebook în legătură cu melodia momentului, „Macarena”, cântată de Erika Isac, care în patru zile de...

Primăria din Odorheiu Secuiesc, amendată cu 10.000 de lei pentru tragedia de la internatul al cărui acoperiș s-a prăbușit

Primăria din Odorheiu Secuiesc, amendată cu 10.000 de lei de către Inspectoratul de Stat în Construcţii Harghita în cazul autorizaţiei emise pentru lucrările la...
Emisiuni
- Publicitate -