- Publicitate -

Posturi vacante la școli, spitale și primării din Prahova. Lista locurile de muncă scoase la concurs

Mai multe posturi vacante au fost scoase la concurs la școli, spitale și primării din Prahova. Pe lista locurilor de muncă vacante figurează cele de paznic, bucătar, fochist, dar și de secretar, administrator financiar, contabil șef și asistent medical.

Liceul Tehnologic de Servicii „Sfântul Apostol Andrei”, Ploieşti, judeţul Prahova, organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcției contractuale, de execuție, vacante, de paznic.

Liceul Teoretic „Grigore Tocilescu” Mizil, județul Prahova, organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată, a funcției contractuale, de conducere, vacante, de administrator financiar (contabil) IS.

Școala Gimnazială nr.2, Boldești-Scăeni, județul Prahova, organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată, a funcției contractuale, de execuție, vacante, de muncitor bucătărie – bucătar.

Citește și: AJOFM Prahova: Rata șomajului a ajuns, în noiembrie, la 2,25%. Câți prahoveni sunt în căutarea unui loc de muncă

Liceul Tehnologic Energetic „Elie Radu”, Ploiești, județul Prahova, organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată, a funcției contractuale de execuție, vacante, de îngrijitor I.

Școala Gimnazială Comuna Poienarii Burchii, județul Prahova, organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată, a funcției contractuale, de execuție, vacante, de muncitor calificat – fochist IV M.

Școala Gimnazială „Constantin Stere”, comuna Bucov, județul Prahova, organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată, a funcţiei contractuale, de execuţie, vacante, de analist programator debutant.

Citește și: Intervenții pentru combaterea poleiului la Ploiești

Centrul Cultural ,,Nicolae Iorga’’ al orașului Vălenii de Munte, județul Prahova, organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată, a funcţiei contractuale, de execuție, vacante, de bibliotecar I în cadrul Compartimentului Bibliotecă.

Grădinița cu Program Normal nr. 1, Vălenii de Munte, județul Prahova, organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată, a funcţiei contractuale, de execuție, vacante, de îngrijitor – 0,5 normă, la structura Grădinița cu Program Prelungit nr. 5 Valenii de Munte.

Colegiul „Ion Kalinderu” din Buşteni, Judeţul Prahova, organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcției contractuale, de execuție, vacante, de administrator financiar – contabil șef în cadrul Compartimentului Financiar – Contabil.

Citește și: Vreme severă în masivul Bucegi. Drumul spre Peștera a fost blocat de mai mulți arbori doborâți de vânt [FOTO]

Primăria Comunei Balta Doamnei, județul Prahova, organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată, a funcției contractuale de execuție, vacante, de șofer microbuz școlar, treapta I, la Compartimentul Administrativ.

Primăria Comunei Blejoi, județul Prahova, organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată, a funcţiei contractuale de execuție, vacante, de asistent social debutant.

Grădinița cu Program Prelungit nr. 38, Ploiești, județul Prahova, organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată, a funcției contractuale de execuție, vacante, de secretar – 0,5 normă.

Citește și: Câți pensionari din Prahova vor primi pensii majorate în luna ianuarie 2023. Care este cea mai mică pensie

Spitalul Orășenesc „Sf. Filofteia”, Mizil, județul Prahova, organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă determinată, a funcției contractuale de execuție, temporar vacante, de economist gradul I în cadrul Compartimentului Contabilitate.

Școala Profesională, Comuna Bălțești, județul Prahova, organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată, a funcţiei contractuale, de execuție, vacante, de administrator de patrimoniu (0,5 normă).

Școala Profesională, Comuna Bălțești, județul Prahova, organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată, a funcţiei contractuale, de execuție, vacante, de secretar.

Citește și: E oficial: cu cât crește punctul de pensie în 2023. Ce se întâmplă cu pensiile militare

Şcoala Gimnazială, Comuna Drăgăneşti, județul Prahova, organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată, a funcției contractuale, de execuție, vacante, de mediator școlar.

U.A.T. Comuna Drajna, județul Prahova, organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată, a funcției contractuale, de execuție, vacante, de mașinist buldoexcavator – Serviciul de Gospodărire Comunală.

Primăria Comunei Gornet-Cricov, județul Prahova, organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată, a funcției contractuale de execuție, vacante, de șofer microbuz școlar la Compartimentul Servicii Școală.

Citește și: Cum vor fi majorate pensiile din 2023. Explicațiile ministrului Marius Budăi

Colegiul Național „Alexandru Ioan Cuza”, Ploiești, județul Prahova, organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată, a funcției contractuale, de execuție, vacante, de fochist (muncitor calificat).

Liceul Tehnologic Mecanic, Câmpina, județul Prahova, organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă determinată de 10 luni, a funcției contractuale, de execuție, temporar vacante, de expert în recenzarea și înregistrarea  copiilor de vârstă școlară din comunitate și înscriere în Grupul Țintă, 2 ore/zi.

Școala Gimnazială „Candiano Popescu”, Ploiești, județul Prahova, organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată, a funcției contractuale, vacante, de administrator financiar.

Citește și: INS: Ușoară scădere a inflației la finele lui 2022. Cel mai mult s-a scumpit zahărul cu 62,79%, pe locul doi fiind energia cu 45,14%

Primăria Comunei Dumbrava, județul Prahova, organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată, a funcțiilor contractuale, de execuție, vacante, , în cadrul Compartimentului Administrativ/ Serviciul Comunal, de:

  •  muncitor, treapta profesională I;
  • șofer buldoexcavator, treapta profesională I

Primăria Comunei Brazi, Judeţul Prahova, organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcției contractuale de execuţie vacante, de șofer microbuz școlar, treapta I, la Compartimentul Administrativ.

Mai multe detalii cu privire la posturile vacante scoase la concurs pe site-ul posturi.gov.ro/judet/Prahova, dar și pe site-urile instituțiilor care au scos la concurs posturile vacante.

Ai informații care ar putea deveni o știre? Contactează-ne la: 0785 075 112, pe WhatsApp sau Signal.

Urmărește știrile Observatorul Prahovean și pe Google News!

Video Observatorul Prahovean

- Publicitate -
- Publicitate -

Articole asemănătoare

Cod galben de polei în Prahova. Lista localităților vizate

Administrația Națională de Meteorologie (ANM) a emis o atenționare de cod galben de polei, avertizare valabilă în zeci de localități din Prahova. Atenționarea ANM...

Cod galben de polei în Prahova, inclusiv în Ploiești și Câmpina. Lista localităților vizate

Administrația Națională de Meteorologie a(ANM) a emis, marți, o atenționare de cod galben de polei, avertizare valabilă și în zeci de localități din Prahova....
- Publicitate -
- Publicitate -
- Publicitate -

Ultimele știri

Cezar, „The voice”, alături de copiii talentați care provin din medii defavorizate. „Nu vând iluzii! Dacă un copil are potențial, îi sunt alături, dar...

Este unul dintre primii 5 contratenori ai lumii și singurul din România. Vocea sa inconfundabilă impresionează. Artistul ploieștean, Cezar „The voice” Ouatu a avut...

Ce obligații vor avea polițiștii, jandarmii și armata pentru combaterea pestei porcine africane. Câți bani se vor acorda pentru reducerea efectivelor de mistreți –...

Un proiect de hotărâre de Guvern, aflat în dezbatere, prevede noi obligații pentru polițiști, jandarmi și armată când vine vorba despre măsurile de control...

Prefectura Prahova cere mobilizarea primarilor în contextul codului galben de ninsori, vânt și polei

Prefectul județului Prahova, Virgiliu Daniel Nanu, a solicitat, joi, mobilizare în contextul fenomenelor meteorologice periculoase anunțate de meteorologi. Administrația Națională de Meteorologie (ANM) a...

Mai noi ori mai vechi? [VIDEO]

Bună ziua! Astăzi voi parcurge rubrica ceva mai frugal, pentru că pur și simplu așa am simțit că ar trebuie să fac de data...

Virozele din ultima vreme sunt puse de către unii pe seama vaccinului anti-COVID. În acest timp, mișcarea „sângelui pur” adună tot mai mulți adepți

După ce pandemia de COVID-19 a trecut, au rămas adepții teoriilor conspirației care sunt nedumeriți că nu mor vaccinații pe capete. Dacă la început dădeau...
Parteneri
MindArchitect
- Publicitate -