- Publicitate -

Posturi vacante la școli, spitale și primării din Prahova. Lista locurilor de muncă scoase la concurs

Mai multe posturi vacante au fost scoase la concurs în Prahova. Pe listă figurează posturi vacante de îngrijitor, administrator de patrimoniu, bucătar, mediator școlar, asistent medical, dar și de administrator financiar și șofer de microbuz.

Școala Gimnazială „Constantin Stere”, comuna Bucov, județul Prahova, organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată, a funcţiei contractuale, de execuție, de mediator școlar.

Liceul Tehnologic „1 Mai”, Ploieşti, judeţul Prahova, organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcției contractuale, vacante, de administrator patrimoniu.

Liceul Tehnologic „Lazăr Edeleanu”, Ploiești, județul Prahova, organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată, a funcției contractuale de execuție, vacante, de îngrijitor I.

Citește și: Primele facturi la căldură din această iarnă la Ploiești. Cât plătesc cei care locuiesc în blocurile racordate la sistemul centralizat de termoficare

Primăria Comunei Poienarii Burchii, județul Prahova, organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată, a funcției contractuale de execuție, vacante, de muncitor calificat, treapta profesională I (cod COR 832201), în cadrul Compartimentului Administrativ.

Școala Gimnazială nr.2, Boldești-Scăeni, județul Prahova, organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă determinată, a funcției contractuale, de execuție, temporar vacante, de îngrijitor.

Școala Gimnazială nr.2, Boldești-Scăeni, județul Prahova, organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată, a funcției contractuale, de execuție, temporar vacante, de muncitor bucătărie – bucătar la Creșa Boldești-Scăeni – structură, str. Fagului, nr. 2 A, oraș Boldești-Scăeni.

Citește și: Modificare de organigramă la Spitalul Județean de Urgență Ploiești – PROIECT

Școala Gimnazială „Învățător Dinu Nicolae”, comuna Dumbrava, județul Prahova, organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată, a funcției contractuale de execuție, vacante, de îngrijitor II, 0,75 normă, la structura Școala Primară Zănoaga și Grădinița cu program normal Zănoaga.

Şcoala Gimnazială „Învăţător Ion Mateescu”, Comuna Poiana Câmpina, județul Prahova, organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată, a funcţiei contractuale, de execuţie, vacante, de administrator financiar-contabil I, 0,5 normă.

Liceul Teoretic „Aurel Vlaicu” din Breaza, Județul Prahova, organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată, a funcțiilor contractuale de execuție, vacante de îngrijitor 0,25 normă + fochist 0,25 normă (1 post cu 0,5 normă), la Grădinița cu Program Normal „Albinuța”.

Citește și: Confruntare, duminică, pe Stadionul Ilie Oană. Petrolul Ploiești – U Craiova 1948

Școala Gimnazială Centrală, Municipiul Câmpina, Județul Prahova, organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată, a funcției contractuale, de execuție, vacante, de îngrijitor I.

Spitalul Municipal Câmpina, județul Prahova, organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată, a funcției contractuale, de execuție, vacante, de bucătar calificat în cadrul Blocului alimentar.

Spitalul Municipal Câmpina, județul Prahova, organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată, a funcției contractuale, de conducere, vacante, de asistent medical șef pe unitate (S).

Citește și: „Gala Voluntarului de 10”, de la UPG Ploiești. Lista finaliștilor

Primăria Comunei Brazi, Judeţul Prahova, organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcției contractuale de execuţie vacante, de șofer microbuz școlar, treapta I, la Compartimentul Administrativ.

Mai multe detalii despre posturile vacante scoase la concurs pe site-ul posturi.gov.ro/judetul/prahova sau pe site-ul instituțiilor care au scos la concurs posturile vacante.

Ai informații care ar putea deveni o știre? Contactează-ne la: 0785 075 112, pe WhatsApp sau Signal.

Urmărește știrile Observatorul Prahovean și pe Google News!

Video Observatorul Prahovean

- Publicitate -
- Publicitate -

Articole asemănătoare

Listele cu ordinea de prioritate pentru repartizarea de locuințe sociale în Ploiești – Proiect

Un proiect de hotărâre de Consiliu Local, care va fi în dezbatere la Ploiești, prevede aprobarea listei cu ordinea de prioritate pentru locuințele sociale....

Mizeria de la Gara de Sud a fost curățată. Cât va dura până se va face la loc?

În urma publicării articolului cu fotografiile trimise de un cititor cu mizeria din zona peronului 1 al Gării de Sud din Ploiești, acolo s-a...
- Publicitate -
- Publicitate -
- Publicitate -

Ultimele știri

Ce obligații vor avea polițiștii, jandarmii și armata pentru combaterea pestei porcine africane. Câți bani se vor acorda pentru reducerea efectivelor de mistreți –...

Un proiect de hotărâre de Guvern, aflat în dezbatere, prevede noi obligații pentru polițiști, jandarmi și armată când vine vorba despre măsurile de control...

Prefectura Prahova cere mobilizarea primarilor în contextul codului galben de ninsori, vânt și polei

Prefectul județului Prahova, Virgiliu Daniel Nanu, a solicitat, joi, mobilizare în contextul fenomenelor meteorologice periculoase anunțate de meteorologi. Administrația Națională de Meteorologie (ANM) a...

Mai noi ori mai vechi? [VIDEO]

Bună ziua! Astăzi voi parcurge rubrica ceva mai frugal, pentru că pur și simplu așa am simțit că ar trebuie să fac de data...

Virozele din ultima vreme sunt puse de către unii pe seama vaccinului anti-COVID. În acest timp, mișcarea „sângelui pur” adună tot mai mulți adepți

După ce pandemia de COVID-19 a trecut, au rămas adepții teoriilor conspirației care sunt nedumeriți că nu mor vaccinații pe capete. Dacă la început dădeau...

Un elev al Școlii de Subofițeri din Boldești este multiplu campion național la Powerlifting

Printre elevii de la Școala de Subofițeri de Pompieri și Protecție Civilă „Pavel Zăgănescu’’ Boldești se numără și Moise Gheorghe. Tânărul, în vârstă de...
Parteneri
MindArchitect
- Publicitate -