- Publicitate -

Posturi vacante scoase la concurs de instituții publice din Prahova. Serviciul de Ambulanță Județean angajează doi economiști

Mai multe instituții publice din Prahova au scos la concurs posturile vacante. Serviciul de Ambulanță Județean Prahova angajează doi economiști pe perioadă determinată. Posturi vacante au fost scoase la concurs și de spitale, școli și primării.

Serviciul de Ambulanță Județean Prahova organizează recrutare de personal fără concurs pentru ocuparea, pe perioada determinată, a două posturi de economist gradul II. Contractul ar urma să înceteze de drept în cel mult 30 de zile de la încetarea stării de alertă sau înainte de termen, la inițiativa angajatorului (detalii pe site-ul SAJ Prahova).

Colegiul „Ion Kalinderu” din Buşteni organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcții contractuale, de execuție, vacante, de: analist programator, muncitor calificat și de supraveghetor de noapte (0,5 normă).

Colegiul de Artă „Carmen Sylva” din Ploiești organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcției contractuale, de execuție, vacante, de muncitor.

Primăria Orașului Breaza organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată, a funcției contractuale de execuție, vacante, de șofer.

Universitatea Petrol-Gaze din Ploiești organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcțiilor contractuale, de execuție, vacante, de: 2 posturi de administrator financiar, grad I, în cadrul Biroului de achiziții, personal didactic auxiliar și un post de inginer instalații, grad I, la Serviciul tehnic, personal didactic auxiliar.

Spitalul de Pneumoftiziologie Drajna organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată, a funcției contractuale de execuție, vacante, de îngrijitoare de curățenie.

Şcoala Gimnazială „Nicolae Bălcescu”, Ploieşti, organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată, a funcției contractuale de execuție, vacante, de muncitor calificat.

Spitalul Municipal Ploiești organizează concurs pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcției contractuale, de execuție, vacante de îngrijitoare (3 posturi), după cum urmează: în cadrul Secției Reumatologie (1 post), în cadrul Secției Medicină Internă (1 post) și în cadrul Laboratorului Recuperare, Medicină Fizică și Balneologie (1 post).

Tot la Spitalul Municipal Ploiești organizează concurs pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcției contractuale, de execuție, vacante de infirmieră (3 posturi), după cum urmează: în cadrul Compartimentului Cardiologie din cadrul Secției Medicină Internă (1 post), în cadrul Secției Oncologie Medicală (1 post) și în cadrul Compartimentului Radioterapie (1 post).

Comuna Măneciu organizează concurs pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcției contractuale de execuție, vacante, de guard.

Colegiul Național „Alexandru Ioan Cuza”, Ploiești, organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcției contractuale, de execuție, vacante, de paznic.

Grădinița cu Program Prelungit Nr. 40, din Ploieşti organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcţiei contractuale de execuție, vacante de secretar (0,5 normă).

Spitalul Municipal Ploiești organizează concurs pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcției contractuale, de execuție, vacante de registrator medical debutant, în cadrul Serviciului evaluare și statistică medicală.

Serviciul Public Județean Salvamont Prahova organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată, a funcției contractuale, de execuție, vacante, de salvator montan, gr. III (3 posturi).

Ai informații care ar putea deveni o știre? Contactează-ne la: 0785 075 112, pe WhatsApp sau Signal.

Urmărește știrile Observatorul Prahovean și pe Google News!

Video Observatorul Prahovean

- Publicitate -
- Publicitate -

Articole asemănătoare

Golden Buzz de senzație pentru o tânără din Prahova. Cine este Carina Veghiu

Andi Moisescu a apăsat Golden Buzz în ediția de săptămâna aceasta a Românii au Talent. Este al treilea din acest sezon și este acordat...

Pieton în Ploiești, orașul nimănui, în care a nins, dar nu s-a deszăpezit. Vă mai bateți joc mult de noi?

Că s-a circulat sub orice critică vineri în Ploiești este o realitate tristă pe care au simțit-o pe propria piele oamenii care au fost...
- Publicitate -
- Publicitate -
- Publicitate -

Ultimele știri

Golden Buzz de senzație pentru o tânără din Prahova. Cine este Carina Veghiu

Andi Moisescu a apăsat Golden Buzz în ediția de săptămâna aceasta a Românii au Talent. Este al treilea din acest sezon și este acordat...

Pieton în Ploiești, orașul nimănui, în care a nins, dar nu s-a deszăpezit. Vă mai bateți joc mult de noi?

Că s-a circulat sub orice critică vineri în Ploiești este o realitate tristă pe care au simțit-o pe propria piele oamenii care au fost...

Weekendul care vine este dominat de COD GALBEN și COD PORTOCALIU de vreme rea. Ce măsuri au luat ISU și Poliția Prahova

În condițiile în care este anunțat un val de precipitații abundente de lapoviță și ninsoare în weekendul care urmează, ISU Prahova a anunțat măsurile...

Geroștiința, noi direcții de îmblânzire a bătrâneții. Interviu cu dr. Alin Scarlat – medic de medicină Internă, Spitalul AS Bucov

Progresele în geroștiință permit oamenilor de știință și clinicienilor, pentru prima dată, să ia în considerare intervenții care vizează direct semnele care aparțin clar...

Două TIR-uri blochează traficul pe DN1 în Prahova, la Sinaia și Azuga

Traficul rutier pe DN1 în Prahova este blocat vineri seară începând cu ora 19.30, potrivit Inspectoratului Județean de Poliție Prahova. UPDATE: În zona centrală din...
Parteneri
MindArchitect
- Publicitate -