- Publicitate -

Posturi vacante în mai multe instituții din Prahova. Lista locurilor de muncă scoase la concurs de primării, spitale și școli

Mai multe posturi vacante au fost scoase la concurs de instituții din Prahova, inclusiv la spitale, școli și primării. Pe lista posturilor vacante figurează cele de expert, lăcătuș mecanic, femeie de serviciu, șofer, muncitor întreținere, secretar, antrenor asistent, dar și de asistent medical, infirmieră, bucătar, croitor și consilier.

Agenţia Județeană pentru Plăți și Inspecție Socială Prahova organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă determinată, a funcției contractuale, temporar vacante, de expert extern proiect INTESPO.

Administrația Națională a Rezervelor de Stat și Probleme Speciale – Unitatea Teritorială 440, Gura Vitioarei, organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcției contractuale, de execuţie, vacante, de expert gradul II-IA.

Unitatea Militară 0756, Ploieşti, organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcţiei contractuale, de execuţie, vacante, de lăcătuș mecanic.

Şcoala Gimnazială „Sfinţii Împăraţi” din comuna Balta Doamnei organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată, a funcțiilor contractuale de execuție, vacante, după cum urmează: femeie de serviciu, șofer și muncitor de întreținere.

Primăria Comunei Salcia organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcției contractuale, de execuție, vacante, de guard.

Şcoala Gimnazială „Rareș Vodă” din Ploieşti organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată, a funcțiilor contractuale de execuție, vacante, după cum urmează: muncitor și paznic.

Clubul Sportiv Petrolul Ploiești organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată, a funcției contractuale, de execuție, vacante, antrenor asistent, Secția ciclism.

Școala Gimnazială „Henri Mathias Berthelot”, cu sediul în Ploiești, Str. Arinului nr. 2, organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcției contractuale de execuție, vacante, de îngrijitor.

Grădiniţa cu Program Prelungit Nr. 2, cu sediul în Filipeştii de Pădure, Strada Gării nr. 635,  organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcției contractuale, de execuție, vacante, de bucătar calificat.

Şcoala de Agenţi de Poliţie „Vasile Lascăr” Câmpina organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată, a funcțiilor contractuale de execuție, vacante, astfel: 2 posturi de muncitor calificat IV-I (instalator) la Biroul administrarea patrimoniului imobiliar; 1 post de muncitor calificat IV-I (croitor) la Biroul echipament și hrănire.

Unitatea de Asistență Medico-Socială Boldești Scăeni organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată, a funcției contractuale, de execuție, vacante, de infirmieră.

Centrul de Transfuzie Sanguină Ploiești organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată, a funcției contractuale de execuție, vacante, de  asistent medical, cu PL, medicină generală.

Unitatea Militară 01394 Bucov organizează concurs pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcțiilor contractuale de execuție vacante, de muncitor calificat II, în cadrul secțiilor de producție, după cum urmează: 1 post de bobinator mașini electrice rotative – COR 741204, 1 post de montator, reglor, depanator de aparate radio și TV, redresoare și amplificatoare – COR 821212, 1 post de strungar universal – COR 722413.

Spitalul Municipal Ploiești organizează concurs pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcției contractuale, de execuție, vacante de magaziner, în cadrul Biroului aprovizionare, administrativ, transport.

Primăria Orașului Sinaia organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcției contractuale de execuție, vacante, de asistent medical generalist în cadrul cabinetului medical școlar al Colegiului „Mihail Cantacuzino”, Sinaia.

Grădinița „Step by Step” cu Program Prelungit și Program Normal „Licurici”, Ploiești, organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcției contractuale, de execuție, vacante de îngrijitor.

Şcoala Gimnazială, Comuna Plopu, organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată, a funcției contractuale de execuție, vacante, de secretar.

Primăria Orașului Băicoi organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată, a funcţiei contractuale, de execuție, vacante, de muncitor necalificat I (3 posturi), în cadrul Atelierului gospodărie locală.

Primăria Comunei Albeşti-Paleologu organizează concurs pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată, a funcției contractuale, de execuție, vacante, de referent debutant (casier) din cadrul Compartimentului financiar-contabil.

Şcoala Gimnazială „George Emil Palade” din Ploieşti organizează concurs de recrutare pentru ocuparea, pe perioadă determinată, a funcțiilor contractuale, de execuție, temporar vacante, de: paznic și muncitor de întreținere.

Primăria Comunei Râfov organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată, a funcției contractuale de execuție, vacante, de muncitor II.

Grădinița cu Program Prelungit și Program Normal „Iulia Hașdeu” Câmpina organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcției contractuale, de execuție, vacante, de îngrijitor învățământ preșcolar.

Liceul Teoretic Comuna Filipeștii de Pădure organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcției contractuale, de execuție, vacante, de secretar.

Grădinița  cu Program Prelungit „Sfinții Arhangheli Mihail și Gavriil”, Ploiești, organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată, a funcțiilor contractuale de execuție, vacante, după cum urmează: îngrijitor și bucătar.

Clubul Sportiv Orăşenesc Sinaia organizează concurs pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcției contractuale, vacante, de consilier, grad profesional I – post vacant în cadrul Compartimentului achiziții publice, investiții, patrimoniu, secretariat, administrativ.

Administraţia Parcului Memorial „Constantin Stere” din Ploieşti organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată, a funcției contractuale de execuție, vacante, de muncitor calificat (lăcătuș mecanic), în cadrul Serviciului tehnic.

Mai multe detalii cu privire la condițiile de angajare, data și organizarea concursului pe posturi.gov.ro/județul/prahova.

Ai informații care ar putea deveni o știre? Contactează-ne la: 0785 075 112, pe WhatsApp sau Signal.

Urmărește știrile Observatorul Prahovean și pe Google News!

Video Observatorul Prahovean

- Publicitate -
- Publicitate -
- Publicitate -

Articole asemănătoare

Ploiești – orașul delăsării pe… cablu

Nimic nu ne convine, nimic nu ne place, nimic nu e bine, pentru că NIMIC nu se schimbă. Este orașul în care NIMICUL costă...

Ploieșteni loviți cu pumnii și picioarele într-o zonă aglomerată, frecventată de copii și elevi. „Am sunat la Secția 2” [VIDEO}

O cititoare a ziarului nostru care a fost agresată în stația de tramvai de la Spitalul Județean ne-a relatat pe adresa redacției o situație...
- Publicitate -
- Publicitate -
- Publicitate -

Ultimele știri

Peste 155 de persoane rănite, după ce două trenuri s-au lovit în Spania

Accidentul feroviar s-a produs în dimineața acestei zile, în sudul Barcelonei. Trenurile se deplasau în aceeași direcție și s-au ciocnit în timp ce unul...

Prețul benzinei a scăzut sub pragul de dinaintea războiului din Ucraina. Cu cât se vinde la Ploiești

Carburanții s-au ieftinit din nou, noaptea trecută, prețul benzinei ajungând la 6,42 de lei la Ploiești. Înainte de începerea războiului din Ucraina, benzina se...

Ministerul Finanțelor denumește războiul din Ucraina o ”operațiune specială”. Propaganda lui Putin la Palatul Victoria

O jurnalistă de la TVR a dezvăluit că în documentul elaborat de Ministerul Finanțelor pentru bugetul de stat din 2023 a fost folosită pentru...

Cum va fi vremea de Crăciun și de Anul Nou în Prahova. ANM a actualizat prognoza meteo

Administrația Națională de Meteorologie a actualizat prognoza meteo pentru următoarea perioadă, inclusiv pentru Crăciun și Anul Nou.Temperaturile se vor menține mult mai ridicate față...

Aprinderea luminițelor de sărbători din Ploiești prin ochii unui fotograf: ”Mi se pare de prost gust să vinzi vată pe băț, porumb fiert și...

Bogdan Vasilescu are 35 de ani și este fotograf cu peste 10 ani de experiență. Se poate mândri cu nenumărate proiecte fotografice în care...

Parteneri

MindArchitect

- Publicitate -