Posturi vacante la primării, spitale și școli din Prahova. Lista locurilor de muncă scoase la concurs

0

Mai multe posturi vacante au fost scoase la concurs de primării, spitale și școli din Prahova. Locurile de muncă au fost scoase la concurs în Ploiești, Gura Vadului, Mizil, Drăgănești, Breaza, Cosminele, Urlați și Boldești-Scăeni. Pe lângă posturile vacante de muncitor calificat pe listă mai figurează posturi de bibliotecar, asistent medical, paznic, îngrijitor, șofer, dar și de contabil, inspector de specialitate și de administrator financiar.

Primăria Comunei Gura Vadului organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată, a funcției contractuale, de execuție, vacante, de muncitor in cadrul Compartimentului Servicii Locale din cadrul Aparatului de Specialitate al Primarului Comunei Gura Vadului.

Liceul Tehnologic „Tase Dumitrescu” din Oraşul Mizil organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată, a funcției contractuale de execuție, vacante, de bibliotecar S.

Spitalul Municipal Ploiești organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată, a funcției contractuale de execuție, vacante, de medic specialist în cadrul Biroului de management al calității serviciilor de sănătate.

Școala Gimnazială „George Emil Palade” din Ploieşti organizează concurs de recrutare pentru ocuparea, pe perioadă nedeterminată, a funcțiilor contractuale vacante de: paznic și muncitor întreținere.

Filarmonica „Paul Constantinescu” Ploieşti organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată, a funcției contractuale de execuție, vacante, de inspector de specialitate, grad debutant, la Compartimentul financiar-contabilitate.

Universitatea Petrol-Gaze din Ploieşti organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă determinată a funcției contractuale de execuție, temporar vacante, de expert achiziții publice asimilat celui de referent de specialitate, grad II, studii superioare, în cadrul Biroului achiziții, personal didactic auxiliar.

Primăria Comunei Drăgăneşti organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată, a funcției contractuale de execuție, vacante, de șofer autospecială P.S.I.

Colegiul Național Militar „Dimitrie Cantemir” din Breaza, Judeţul Prahova, organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată, a funcției contractuale de execuție, vacante, de: administrator financiar, gradul III, în Compartimentul contabilitate și administrator financiar, gradul III.

Primăria Comunei Cosminele organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcției contractuale, de execuție, vacante de referent debutant, Compartimentul Cultură.

Administrația Serviciilor Sociale Comunitare Ploiești, Județul Prahova organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcției contractuale de execuție vacante, de asistent social, grad specialist, la Căminul de bătrâni.

Spitalul Orășenesc Urlați organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată, a funcțiilor contractuale de execuție, vacante, după cum urmează: infirmieră și îngrijitoare.

Tot Spitalul Orășenesc Urlați organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată, a funcțiilor contractuale de execuție, vacante, după cum urmează: asistent medical radiologie (PL), la Laboratorul de radiologie și imagistică medicală și asistent medical generalist, debutant (PL), la Cabinetul O.R.L.

Primăria Orașului Boldești-Scăeni organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată, a funcției contractuale de execuție, vacante, de muncitor calificat, treapta III.

Detalii cu privire la locurile de muncă scoase la concurs, precum și condițiile de înscriere și documentele necesare pe posturi.gov.ro/judetul/prahova/

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0785 075 112 pe WhatsApp sau Signal.

Vreau să mă abonez la serviciul de mesagerie WhatsApp - Trimite un mesaj pe Whatsapp cu textul VREAU SĂ MĂ ABONEZ la numărul de telefon la 0785 075 112

Lasă comentariul tău. Click AICI

Comentariul tău
Numele tău