- Publicitate -

Posturi vacante la spitale, școli și primării din Prahova. Lista locurilor de muncă scoase la concurs

Mai multe posturi vacante au fost scoase la concurs de spitale, unități de învățământ și primării din Prahova. Pe listă figurează posturi vacante de asistent social, asistent medical, de muncitor calificat și necalificat, de îngrijitoare, de inspector de specialitate, de paznic, bucătar, dar și de director.

Administrația Serviciilor Sociale Comunitare Ploiești organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcției contractuale de execuție vacante, de asistent social, grad specialist, la Căminul de bătrâni.

Spitalul Orășenesc Urlați organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată, a funcțiilor contractuale de execuție, vacante, după cum urmează: asistent medical radiologie (PL), la Laboratorul de radiologie și imagistică medicală și asistent medical generalist, debutant (PL), la Cabinetul O.R.L.

Primăria Orașului Boldești-Scăeni organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată, a funcției contractuale de execuție, vacante, de muncitor calificat, treapta III.

Primăria Comunei Adunați organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată, a funcției contractuale de execuție, vacante,  de muncitor necalificat.

Spitalul Municipal Ploiești organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată(7 posturi)/determinată(1 post), a funcției contractuale de execuție, vacante, de îngrijitoare, după cum urmează: în cadrul Secției recuperare, medicină fizică şi balneologie (2 posturi); în cadrul Secției oncologie medicală (1 post); Secției reumatologie (1 post), în cadrul Compartimentului hematologie (2 posturi), în cadrul Compartimentului radioterapie (1 post) și în cadrul Secției medicină internă [1 post temporar vacant de îngrijitoare, pe perioadă determinată (maximum 24 luni)].

Primăria Orașului Sinaia organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcției contractuale de execuție, vacante, de inspector de specialitate gradul II în cadrul Serviciului politici publice – Compartimentul proiecte europene – 2 posturi.

Școala Gimnazială Măgureni organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată, a funcției contractuale de execuție, vacante, de îngrijitor – 0,25 normă.

Consiliul Județean Prahova organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcției contractuale de conducere vacantă, de director, grad II, al Clubului Sportiv Activ Prahova – Ploiești, instituție publică din subordinea Consiliului Județean Prahova.

Universitatea Petrol-Gaze din Ploieşti organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcțiilor contractuale de execuție, vacante, de: 3 (trei) posturi de paznic în cadrul Serviciului pază-social și 1 post bucătar la Cantina universității.

Şcoala Gimnazială „Mihai Eminescu” din Ploieşti organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată, a funcției contractuale de execuție, vacante, de îngrijitor.

Şcoala Gimnazială, Comuna Bătrâni organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată, a funcțiilor contractuale de execuție, vacante, după cum urmează: administrator financiar – contabil și de îngrijitor (0,5 post).

Centrul de Transfuzie Sanguină Ploiești organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată, a funcției contractuale, vacante, de  asistent medical șef, cu PL, principal, medicină generală

Şcoala Gimnazială. „Elena Doamna” din Ploieşti organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcției contractuale de execuție, vacantă, de îngrijitor.

Colegiul Național Militar „Dimitrie Cantemir” din Breaza organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată, a funcției contractuale de execuţie, vacante, de inginer de sistem debutant, în Compartimentul management programe și proiecte mobilitate instituțională – director adjunct.

Spitalul de Ortopedie şi Traumatologie Azuga organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată, a funcției contractuale, vacante, de șef birou.

Spitalul Municipal Ploiești organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată, a funcției contractuale de execuție, vacante, de infirmieră, după cum urmează: în cadrul Secției recuperare, medicină fizică şi balneologie (4 posturi); în cadrul Secției oncologie medicală (1 post) și în cadrul Compartimentului gastroenterologie din cadrul Secției medicină internă (1 post).

Primăria Comunei Poienarii Burchii organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată, a funcției contractuale de execuție, vacante, de muncitor calificat, treapta profesionala I, din cadrul Compartimentului administrativ al aparatului de specialitate al primarului.

Posturile vacante au fost postate pe site-ul posturi.gov.ro

Ai informații care ar putea deveni o știre? Contactează-ne la: 0785 075 112, pe WhatsApp sau Signal.

Urmărește știrile Observatorul Prahovean și pe Google News!

Sondaj

Sunteți de acord să citiți ziarul Observatorul Prahovean fără reclame, dar contracost? 

- Publicitate -

Articole asemănătoare

Ce se va întâmpla cu funcția vacantă de director de la Termo Ploiești. A fost numit un nou membru AGA după demisia consilierului local...

Aleșii locali ploieșteni au aprobat, joi, numirea unui nou membru în Adunarea Generală a Acționarilor (AGA) de la Termo Ploiești, după demisia consilierului local...

Directorul Termo Ploiești, Vasile Ionescu, și-a dat demisia (Surse)

La doar o lună și o săptămână de la înființarea noii societăți, care operează serviciul de termoficare din municipiu, directorul Termo Ploiești, Vasile Ionescu,...
- Publicitate -

Video Observatorul Prahovean

- Publicitate -

Ultimele știri

Tânărul care agresa fete în nordul Ploieștiului a fost depistat și amendat

În urmă cu puțin timp, prezentam sesizarea unei domnișoare cu privire la comportamentul agresiv și obscen al unui tânăr, în zona de nord a...

Ce scrie în raportul Penitenciarului Târgșor cu privire la starea de rău acuzată de Elena Udrea

Elena Udrea a ajuns, joia trecută, la unitatea de primiri urgențe a spitalului județean din Ploiești, direct de la Penitenciarul Târgșor unde este încarcerată. Fostul...

Mizerie și foame. Condiții oribile oferite de Armata Română soldaților francezi aflați în misiune la Cincu

700 de militari francezi se află în misiune, în România, la unitatea militară de la Cincu. Aceștia au fost șocați de condițiile oribile de...

Conf.univ.dr.ing. Alin Diniță este noul rector la Universitatea Petrol-Gaze Ploiești

Conf.univ.dr.ing. Alin Diniță a fost ales, vineri, de către Comunitatea Academică, rector al Universității Petrol-Gaze din Ploiești. Turul 2 al alegerilor pentru funcția de rector...

Petrolul Ploiești joacă în această seară cu UTA Arad

Reveniți pe traiectoria potrivită după ce au adunat șase puncte din ultimele două etape, „lupii” așteaptă cu mare încredere duelul cu UTA Arad, vizând...
- Publicitate -
- Publicitate -
- Publicitate -

Parteneri

- Publicitate -