Posturi vacante la spitale, școli și primării din Prahova. Lista locurilor de muncă scoase la concurs

0

Mai multe posturi vacante au fost scoase la concurs de spitale, unități de învățământ și primării din Prahova. Pe listă figurează posturi vacante de asistent social, asistent medical, de muncitor calificat și necalificat, de îngrijitoare, de inspector de specialitate, de paznic, bucătar, dar și de director.

Administrația Serviciilor Sociale Comunitare Ploiești organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcției contractuale de execuție vacante, de asistent social, grad specialist, la Căminul de bătrâni.

Spitalul Orășenesc Urlați organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată, a funcțiilor contractuale de execuție, vacante, după cum urmează: asistent medical radiologie (PL), la Laboratorul de radiologie și imagistică medicală și asistent medical generalist, debutant (PL), la Cabinetul O.R.L.

Primăria Orașului Boldești-Scăeni organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată, a funcției contractuale de execuție, vacante, de muncitor calificat, treapta III.

Primăria Comunei Adunați organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată, a funcției contractuale de execuție, vacante,  de muncitor necalificat.

Spitalul Municipal Ploiești organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată(7 posturi)/determinată(1 post), a funcției contractuale de execuție, vacante, de îngrijitoare, după cum urmează: în cadrul Secției recuperare, medicină fizică şi balneologie (2 posturi); în cadrul Secției oncologie medicală (1 post); Secției reumatologie (1 post), în cadrul Compartimentului hematologie (2 posturi), în cadrul Compartimentului radioterapie (1 post) și în cadrul Secției medicină internă [1 post temporar vacant de îngrijitoare, pe perioadă determinată (maximum 24 luni)].

Primăria Orașului Sinaia organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcției contractuale de execuție, vacante, de inspector de specialitate gradul II în cadrul Serviciului politici publice – Compartimentul proiecte europene – 2 posturi.

Școala Gimnazială Măgureni organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată, a funcției contractuale de execuție, vacante, de îngrijitor – 0,25 normă.

Consiliul Județean Prahova organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcției contractuale de conducere vacantă, de director, grad II, al Clubului Sportiv Activ Prahova – Ploiești, instituție publică din subordinea Consiliului Județean Prahova.

Universitatea Petrol-Gaze din Ploieşti organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcțiilor contractuale de execuție, vacante, de: 3 (trei) posturi de paznic în cadrul Serviciului pază-social și 1 post bucătar la Cantina universității.

Şcoala Gimnazială „Mihai Eminescu” din Ploieşti organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată, a funcției contractuale de execuție, vacante, de îngrijitor.

Şcoala Gimnazială, Comuna Bătrâni organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată, a funcțiilor contractuale de execuție, vacante, după cum urmează: administrator financiar – contabil și de îngrijitor (0,5 post).

Centrul de Transfuzie Sanguină Ploiești organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată, a funcției contractuale, vacante, de  asistent medical șef, cu PL, principal, medicină generală

Şcoala Gimnazială. „Elena Doamna” din Ploieşti organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcției contractuale de execuție, vacantă, de îngrijitor.

Colegiul Național Militar „Dimitrie Cantemir” din Breaza organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată, a funcției contractuale de execuţie, vacante, de inginer de sistem debutant, în Compartimentul management programe și proiecte mobilitate instituțională – director adjunct.

Spitalul de Ortopedie şi Traumatologie Azuga organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată, a funcției contractuale, vacante, de șef birou.

Spitalul Municipal Ploiești organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată, a funcției contractuale de execuție, vacante, de infirmieră, după cum urmează: în cadrul Secției recuperare, medicină fizică şi balneologie (4 posturi); în cadrul Secției oncologie medicală (1 post) și în cadrul Compartimentului gastroenterologie din cadrul Secției medicină internă (1 post).

Primăria Comunei Poienarii Burchii organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată, a funcției contractuale de execuție, vacante, de muncitor calificat, treapta profesionala I, din cadrul Compartimentului administrativ al aparatului de specialitate al primarului.

Posturile vacante au fost postate pe site-ul posturi.gov.ro

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0785 075 112 pe WhatsApp sau Signal.

Vreau să mă abonez la serviciul de mesagerie WhatsApp - Trimite un mesaj pe Whatsapp cu textul VREAU SĂ MĂ ABONEZ la numărul de telefon la 0785 075 112

Lasă comentariul tău. Click AICI

Comentariul tău
Numele tău