- Publicitate -

Posturi vacante în Prahova. Lista locurilor de muncă scoase la concurs în spitale, școli și alte instituții publice

Mai multe posturi vacante au fost scoase la concurs la diverse școli, spitale și instituții publice din Ploiești, Câmpina, Ceptura, Măneciu, Gura Vadului, Slănic, Bucov, Urlați, Vărbila, Valea Călugărească, Filipeștii de Pădure și Băicoi.

Clubul Sportiv Municipal Ploieşti organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcției contractuale, de execuție, vacante, de referent, grad profesional IA, în cadrul Complex Hipodrom. (Detalii AICI).

Spitalul Municipal Câmpina organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată, a funcției contractuale, de execuție, vacante, de asistent medical debutant, specialitatea balneofiziokinetoterapie. (Detalii AICI).

Primăria Comunei Ceptura organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcției contractuale, de execuție, vacante, de muncitor calificat, grad profesional II, în cadrul Compartimentului Serviciul Public de Gospodărire Comunală, din Aparatul Propriu al Primarului Comunei Ceptura. (Detalii AICI).

Primăria Comunei Măneciu, din Măneciu-Ungureni, organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcției contractuale de conducere, vacante, de director Club Sportiv Comunal Măneciu. (Detalii AICI).

Serviciul Public Finanţe Locale Ploieşti organizează concurs pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată, a funcţiei contractuale de execuţie, vacante, de arhivar, treapta profesională IA, din cadrul Biroului Achiziții Publice, Protecția Muncii, Arhivă – Compartimentul Arhivă. (detalii AICI).

Tot Serviciul Public Finanţe Locale Ploieşti organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată, a funcţiei contractuale de execuţie, vacante, de muncitor calificat- electrician, treapta profesională I, din cadrul Serviciului Asistență Contribuabili și Administrativ – Compartimentul întreținere Spații și Deservire Auto. (Detalii AICI).

Colegiul Național „Nicolae Grigorescu” din Câmpina organizează concurs pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcției contractuale, vacante de îngrijitor. (Detalii AICI).

Primăria Comunei Gura Vadului organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată, a funcției contractuale, de execuție, vacante, de muncitor in cadrul Compartimentului Servicii Locale din cadrul Aparatului dc Specialitate al Primarului Comunei Gura Vadului. (Detalii AICI).

Liceul Teoretic „Şerban Vodă” din Slănic organizează concurs pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcției contractuale, vacante, de administrator financiar (contabil). (Detalii AICI).

Spitalul de Psihiatrie „Voila” din Câmpina, Judeţul Prahova, organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcțiilor contractuale de execuție, vacante, după cum urmează: infirmieră debutantă – Secția III Psihiatrie Adulți și infirmieră – Secția V Psihiatrie Adulți. (Detalii AICI).

Spitalul Județean de Urgență Ploieşti, Județul Prahova organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcţiilor contractuale de execuţie, vacante, după cum urmează: consilier juridic I A în cadrul Compartimentului Audit Intern și consilier juridic IIîn cadrul Serviciului Achiziții Publice. (Detalii AICI).

Liceul Tehnologic „Elie Radu” din Ploiești organizează concurs pentru ocuparea pe perioadă determinată (3 ani) a funcţiei contractuale de execuție temporar vacante, de administrator financiar 0,5 normă. (Detalii AICI).

Spitalul de Psihiatrie Voila, Câmpina, județul Prahova, organizează concurs de recrutare pentru ocuparea, pe perioadă nedeterminată a funcției contractuale de execuție, vacante, de referent de specialitate II. (Detalii AICI).

Unitatea Militară 01394 Bucov organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată, a funcțiilor contractuale de execuție, vacante, de muncitor calificat II în cadrul secţiilor de producţie, după cum urmează: electrician auto – COR 723101, electrician de întreţinere şi reparaţii – COR 741307, electronist – COR 828301, lăcătuş mecanic de întreţinere şi reparaţii universale – COR 721424, bobinator mașini electrice rotative – COR 741204, montator, reglor, depanator de aparate radio și tv, redresoare și amplificatoare – COR 821212, strungar universal – COR 722413, rectificator universal – COR 722412, frezor universal – COR 722408 și termist – tratamentist- COR 812141. (Detalii AICI).

Spitalul Municipal Câmpina, județul Prahova, organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată, a funcțiilor contractuale de execuție, vacante, de: asistent medical principal, specialitatea medicină generală pentru Secția Pediatrie, asistent medical, specialitatea medicină de laborator pentru – Laboratorul de Analize Medicale și asistent medical principal, specialitatea medicină de laborator pentru Laboratorul de Analize Medicale. (Detalii AICI).

Tot Spitalul Municipal Câmpina organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă determinată/nedeterminată, a funcțiilor contractuale de execuție temporar vacante/vacante după cum urmează: un post de infirmieră, pe perioadă nedeterminată, pentru Compartimentul de Primiri Urgențe; un post de infirmieră debutantă, pe perioadă nedeterminată, pentru Compartimentul dc Primiri Urgențe și un post de registrator debutant, pe perioadă determinată până la data de 01.03.2023, pentru Compartimentul de Primiri Urgențe. (Detalii AICI).

Spitalul Orășenesc Urlați organizează în perioada 19.05.2021 – 24.05.2021, ia sediul unității, în conformitate cu prevederile Legii nr. 95/2006 și ale Ordinului M.S. nr. 284/2007. cu modificările și completările ulterioare, concurs pentru ocuparea funcției de director financiar contabil. (detalii AICI).

Şcoala Gimnazială, satul Vărbila, comuna Iordăcheanu, organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată, a funcției contractuale de execuție, vacante, de muncitor calificat cu atribuții de fochist. (Detalii AICI).

Grădiniţa cu Program Prelungit şi Program Normal „Crai Nou” din Ploieşti organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcției contractuale de execuție, vacante de îngrijitor preșcolari. (Detalii AICI).

Consiliul de Administraţie al Spitalului Orășenesc Băicoi organizează în temeiul prevederilor art. 177, art. 187 alin. (10) lit. b) din Legea nr. 95/2006 privind reforma în domeniul sănătăţii, cu modificările şi completările ulterioare, concurs pentru ocuparea funcţiei de manager, persoană fizică, pe o perioadă de 4 ani, la Spitalul Orășenesc Băicoi. (Detalii AICI).

Primăria Comunei Valea Călugărească organizează concurs pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcţiei contractuale, vacante, de guard. (Detalii AICI).

Şcoala Gimnazială „Anton Pann” din Ploieşti organizează concurs pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcției contractuale de execuție, vacante, de secretar. (Detalii AICI).

Ai informații care ar putea deveni o știre? Contactează-ne la: 0785 075 112, pe WhatsApp sau Signal.

Urmărește știrile Observatorul Prahovean și pe Google News!

Sondaj

Sunteți mulțumiți de activitatea primarului Andrei Volosevici în cei doi ani de mandat?

- Publicitate -

Articole asemănătoare

Navetiști care ajung acasă și la ora 22.00. Se întâmplă cu elevii unui liceu din Ploiești

Numeroși părinți care au copiii înscriși la Liceul Tehnologic de Transporturi din Ploiești (învățământ profesional) sunt nemulțumiți de faptul că elevii, majoritatea navetiști, termină...

Ploieșteanul de geniu care a refuzat, din convingere, să îi sculpteze bustul lui Ceaușescu

A făcut un gest de probitate morală ce l-ar fi putut costa scump. A fost sculptorul care a refuzat categoric să îi facă bustul...
- Publicitate -

Video Observatorul Prahovean

- Publicitate -

Ultimele știri

Când revin ploile în Prahova. Prognoza meteo pentru următoarele două săptămâni

După o perioadă cu temperaturi mult scăzute față de cele normale și ninsori în zona de munte, meteorologii au anunțat, luni, că această săptămână...

TCE Ploiești: Se suspendă, începând cu 1 octombrie, traseu 40 barat

SC Transport Călători Express (TCE) a anunțat, luni, suspendarea, începând cu 1 octombrie, a unui traseu în Ploiești. Este vorba de traseul 40 barat,...

Un medic cardiolog prins în flagrant când lua mită 1.000 de euro

Unul dintre cei mai cunoscuţi medici cardiologi din Timişoara a fost prins în flagrant când lua mită 1.000 de euro. Marian Gaşpar, șeful Secţiei de...

Castelul Peleș, promovat în cadrul unui eveniment ce reunește 3000 de invitați de rang înalt din întreaga lume

Castelul Peleș din Sinaia este unul dintre  obiectivele turistice promovate de Ministerul Turismului, în cadrul Conferinței Plenipotențiarilor Uniunii Internaționale a Telecomunicațiilor. La eveniment participă...

Un șofer băut a plonjat cu mașina în albia râului

Un accident soldat, din fericire, doar cu pagube materiale, a fost înregistrat seara trecută, pe raza comunei Matița, sat Păcureți. Un șofer a pierdut...
- Publicitate -
- Publicitate -
- Publicitate -

Parteneri

- Publicitate -