Posturi vacante în spitale, școli și în alte instituții publice din Prahova

0

Mai multe posturi vacante au fost scoase la concurs în Prahova. Locurile de muncă figurează în Ploiești, Drajna, Boldești-Scăeni, Ariceștii Rahtivani și Câmpina. Posturile de muncă au fost publicate pe posturi.gov.ro.

Colegiul Economic „Virgil Madgearu” din Ploiești organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată, a funcției contractuale de execuție, vacante, de administrator financiar I. (Detalii AICI).

În conformitate cu prevederile Legii nr. 95/2006 privind reforma în domeniul sănătății, cu modificările și completările ulterioare, și ale O.M.S. nr. 284/2007, privind aprobarea Metodologiei-cadru de organizare și desfășurare a concursurilor/examenelor pentru ocuparea funcțiilor specifice comitetului director din spitalele publice, modificat de art. 1 din O.M.S. nr. 954/2017, Spitalul de Pneumoftiziologie Drajna, cu sediul în satul Drajna de Jos, Str. Castelului nr. 1, comuna Drajna, județul Prahova, organizează concurs/examen pentru ocuparea funcțiilor specifice comitetului director al unității, respectiv un post de director medical și un post de director financiar-contabil. (Detalii AICI).

Primăria Oraşului Boldeşti-Scăeni organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcției contractuale, vacante, de paznic. (Detalii AICI).

Grădiniţa cu Program Prelungit nr. 28 din Ploiești organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcției contractuale de execuție, vacante, de îngrijitor copii. (Detalii AICI).

Spitalul de Psihiatrie „Voila” din Câmpina organizează concurs pentru ocuparea pe perioadă determinată a funcțiilor contractuale, temporar vacante de: asistent medical de laborator, cu studii P.L. – Laboratorul de analize medicale al spitalului (un post) și de asistent medical principal, cu studii P.L. – Secția a VII-a, Psihiatrie Cronici (un post). Detalii AICI.

Primăria Comunei Ariceştii Rahtivani organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată, a funcției contractuale de execuție vacante, de inspector de specialitate, grad I, S. (Detalii AICI).

Centrul Județean de Resurse şi Asistență Educațională Prahova, unitate conexă de învățământ din Municipiul Ploiești, organizează concurs pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcției contractuale de execuție, vacante de administrator de patrimoniu. (Detalii AICI).

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0785 075 112 pe WhatsApp sau Signal.

Vreau să mă abonez la serviciul de mesagerie WhatsApp - Trimite un mesaj pe Whatsapp cu textul VREAU SĂ MĂ ABONEZ la numărul de telefon la 40785 075 112

Lasă comentariul tău. Click AICI

Comentariul tău
Numele tău