Posturi vacante la primării și școli din Prahova. Lista locurilor de muncă scoase la concurs

Mai multe posturi vacante au fost scoase la concurs de primării și școli din Prahova. Pe lista localităților unde sunt scoase posturile la concurs figurează Ploiești, Sinaia, Bărcănești, Băicoi, Râfov, Bușteni, Câmpina, Poiana Câmpina, Florești, Ceptura și Mizil.

Şcoala Gimnazială „Andrei Mureşanu“, cu sediul în Ploiești, organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată, a funcției contractuale de execuție, vacante, de secretar. (Detalii AICI).

Primăria Orașului Sinaia organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcției contractuale de execuție, vacante, de șofer, treapta I – în cadrul Direcției de Asistență Socială. (Detalii AICI).

Liceul Tehnologic Agricol din comuna Bărcănești organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcției contractuale de execuție, vacante, de îngrijitor. (Detalii AICI).

Grădinița cu Program Normal şi Program Prelungit din Băicoi organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată, a funcției contractuale, vacante, de îngrijitor (0,25 normă). (Detalii AICI).

Primăria Comunei Râfov organizează concurs pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcției contractuale, vacante de muncitor calificat. (Detalii AICI).

Primăria Oraşului Buşteni organizează concurs de recrutare pentru ocuparea, pe perioadă nedeterminată, a funcției contractuale de execuție  vacante de servant pompier, în cadrul Serviciului voluntar pentru situații de urgentă. (Detalii AICI).

Liceul Tehnologic Energetic cu sediul în municipiul Câmpina organizează concurs pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcției contractuale vacante, de muncitor calificat – fochist – (I normă). (Detalii AICI).

Școala Gimnazială „Sfântul Vasile” din Ploieşti organizează concurs pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcției contractuale de execuție, vacante de muncitor calificat de întreținere. (Detalii AICI).

Colegiul „Mihail Cantacuzino” din Sinaia organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcției contractuale, vacante de muncitor calificat – fochist. (Detalii AICI).

Colegiul „Mihail Cantacuzino” din Sinaia organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcției contractuale, vacante de îngrijitor. (Detalii AICI).

Centrul Cultural „Carmen Sylva“ Sinaia organizează concurs pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcției contractuale de execuție, vacante, de referent de specialitate, gr. IA. (Detalii AICI).

Universitatea Petrol – Gaze din Ploiești, cu sediul în Ploiești, bd. București nr. 39, județul Prahova, organizează concurs pentru ocuparea posturilor vacante de: 1-2 (două) posturi de paznic, studii medii/generale în cadrul Serviciului Pază – Social, pe perioadă nedeterminată. (Detalii AICI).

Primăria Comunei Poiana-Câmpina organizează concurs pentru ocuparea funcției contractuale de execuție vacante de guard – Compartimentul Administrativ din Aparatul de Specialitate al Primarului Comunei Poiana Câmpina, pe durată nedeterminată. (Detalii AICI).

Școala Gimnazială din Comuna Florești, județul Prahova organizează concurs pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcției contractuale de execuție, vacante de fochist. (Detalii AICI).

Primăria Comunei Ceptura organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcției contractuale de execuție, vacante, de muncitor calificat, grad profesional III, în cadrul Compartimentului Serviciul Public de Gospodărire Comunală. (Detalii AICI).

Primăria Oraşului Mizil organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioada nedeterminată a funcției contractuale de conducere, vacante, de administrator/director general al al S.C. Salub Interserv S.R.L. (Detalii AICI).

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0785 075 112 pe WhatsApp sau Signal

1 COMENTARIU

  1. Datorită faptului ca nu sunt dotați/înzestrați și nu sunt instruiti conform specificului /adaptabil la situațiile specifice anilor 2021 și mai mult … e foarte greu sa reușească sa se adapteze tuturor situațiilor Nu sunt ei de vina … polițiști ci sistemul care încetul cu încetul nu o sa mai accepte ….profesioniști. Cred ca am fost foarte bine intrles

Lasă comentariul tău. Click AICI

Comentariul tău
Numele tău