Posturi vacante scoase la concurs de primării și școli din Prahova

Mai multe posturi vacante au fost scoase la concurs de instituții publice din Prahova. Pe listă figurează locuri de muncă în Ceptura, Mizil, Ploiești, Breaza, Câmpina și Vălenii de Munte.

Primăria Comunei Ceptura organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcției contractuale de execuție, vacante, de muncitor calificat, grad profesional III, în cadrul Compartimentului Serviciul Public de Gospodărire Comunală. Detalii AICI.

Primăria Orașului Mizil organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioada nedeterminată a funcției contractuale de conducere, vacante, de administrator/director general al al S.C. Salub Interserv S.R.L. Detalii AICI.

Colegiul Național Pedagogic „Regina Maria” din Ploiești organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcției contractuale de execuție, vacante, de secretar unitate de învățământ. Detalii AICI.

Colegiul Național Pedagogic „Regina Maria” din Ploiești mai organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă determinată a funcției contractuale de execuție, temporar vacante, de pedagog (1/2 normă). Detalii AICI.

Școala Gimnazială Satul Cioranii de Sus organizează concurs pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcției contractuale de execuție, vacante, de îngrijitoare. Detalii AICI.

Clubul Sportiv Orăşenesc „Tricolorul” din Breaza organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcției contractuale de execuție, vacante, de consilier, gradul III, cu timp parțial de lucru, 4 ore/zi. Detalii AICI.

Şcoala Gimnazială „B.P. Hașdeu” din Câmpina organizează concurs pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcţiei contractuale vacante, de îngrijitor. Detalii AICI.

Școala Gimnazială Breaza de Jos, Structură a Liceului Teoretic „Aurel Vlaicu”, Breaza, cu sediul în Breaza, Str. Libertății nr. 14, județul Prahova, organizează concurs pentru ocuparea funcției contractuale vacante, de femeie de serviciu. Detalii AICI.

Primăria Oraşului Vălenii de Munte organizează concurs de recrutare pentru ocuparea funcțiilor contractuale de execuție vacante de: muncitor I, Compartimentul Reparații și Întreținere Străzi, muncitor necalificat (2 posturi), Compartimentul Reparații și Întreținere Străzi și muncitor necalificat, Compartimentul Administrare Cimitir. Detalii AICI.

Școala Gimnazială „Sfânta Vineri” din Ploiești organizează concurs pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcțiilor contractuale de execuție, vacante de: îngrijitor, îngrijitor 0,5 normă și paznic. Detalii AICI.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0785 075 112 pe WhatsApp sau Signal

Lasă comentariul tău. Click AICI

Comentariul tău
Numele tău