Ce firme fac angajări în Ploiești și Prahova în perioada în care mulți români și-au pierdut locul de muncă

0

Sectorul economic este unul dintre cele mai greu încercate de pandemia de coronavirus și de măsurile luate la nivel național pentru reducerea infectării cu COVID 19. Sute de mii de români și-au pierdut locul de muncă sau se află în șomaj tehnic, iar cererea de forță a muncă a scăzut dramatic. 

La nivelul județului Prahova, Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă nu a mai mediatizat listele cu joburile disponibile încă din luna martie, iar prahovenilor care sunt în căutarea unui loc de muncă nu le rămâne altceva de făcut decât să acceseze platforme precum Ejobs sau BestJobs.

Nici „la stat” situația nu diferă cu mult. Dacă în lunile dinaintea pandemiei de coronavirus, în Prahova, la stat, erau disponibile constant peste 30 de posturi, ieri Guvernul României a raportat angajări în doar cinci instituții.

Citește și: Ce locuri de muncă sunt disponibile la stat în Prahova

Potrivit bestjobs.eu, miercuri în Ploiești erau disponibile 205 de locuri de muncă însă multe dintre anunțurile de angajare vizau posturi ce presupun desfășurarea activității și în alte județe, nu doar în Prahova, dar și în străinătate.

Lista completă a locurilor de muncă pentru Ploiești și Prahova poate fi consultată AICI.

O situația similară este regăsită și pe platforma Ejobs.ro, unde din 11 771 de locuri de muncă disponibile, aproximativ 280 erau adresate prahovenilor.

Lista locurilor de muncă din Ploiești publicate pe Ejobs.ro poate fi verificată AICI

*Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596

Publică aici opinia ta

Comentariul tău
Numele tău