Ce locuri de muncă sunt disponibile la stat în Prahova

0

Starea de urgență în care România se află de mai de o lună se reflectă în cererea de forță de muncă. Dacă până acum în Prahova erau disponibile la stat, constant, peste 25 de locuri de posturi, marți, 5 mai, la nivelul județului se fac angajări în doar cinci instituții. 

Astfel, Grădiniţa cu Program Prelungit nr. 47 din Ploiești organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcției contractuale de execuție, vacante, de muncitor calificat (mecanic întreținere).

Mai multe detalii cu privire la criteriile de angajare sunt disponibile AICI

Centrul Pilot de Recuperare si Reabilitare a Persoanelor Adulte cu Handicap „Casa Rozei” Urlați, organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcțiilor contractuale de execuție, vacante, de: instructor de educație și artterapeut.

Criterii de angajare AICI

Primăria Comunei Ceptura organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcției contractuale de execuție, vacante, de referent, grad profesional II – un post, în cadrul Compartimentului Agricol/Cadastru.

Criterii de angajare AICI

Primăria Oraşului Boldeşti-Scăeni organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcției contractuale de execuție, vacante, de muncitor necalificat (4 posturi).

Criterii de angajare AICI

Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Prahova organizează concurs pentru ocuparea funcției contractuale vacante, de psihopedagog/S.

Criterii de angajare AICI

sursa foto: click.ro

*Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596

Publică aici opinia ta

Comentariul tău
Numele tău