UPG Jobs, singura platformă din Ploiești dedicată recrutării studenților și a tinerilor. Cum aplici

0
angajariupgjobs_88101_b7354.jpg

angajariupgjobs_88101_b7354.jpg

Mulți tineri care aleg să studieze în Ploiești, dar și în alte centre universitare se confruntă cu o reală problemă atunci când sunt în căutarea unui loc de muncă chiar de pe băncile facultăților. Bursele de job-uri dedicate tinerilor sunt ineficiente și organizate rar, iar persoanele care vor să-și câștige cât mai repede independența financiară sau un venit suplimentar ajung într-un impas. 

Din vara anului 2019 în întâmpinarea acestei nevoi au venit tot studenții. Simțindu-se nebăgați în seamă de angajatori și de firmele de recrutare, o mână de voluntari a pus pe picioare la Ploiești o platformă care în doar câteva luni de când a fost lansată a format o bază de dată cu peste 500 de conturi și peste 200 de CV-uri. 

UPG Jobs, a fost lansată la începutul lunii iulie a anului 2019, iar prin intermediul platformei, până în prezent și-au găsit un loc de muncă sute de studenți. 

Concurența este mare, la fiecare anunț de angajare fiind între 10 și 50 de aplicanți, iar numărul firmelor care au ajuns să colaboreze cu UPG Jobs, depășind 20.

Platforma UPG Jobs reprezintă un proiect inițiat de Liga Studenților din Centrul Universitar Ploiești, fiind susținut în mod voluntar de reprezentanții ONG-ului. În doar câteva ore de la publicarea unui anunț de angajare pe site, acesta devine vizibil pentru sute de persoane tinere aflate în căutarea unui loc de muncă, prin intermediul unei rețele foarte bine pusă la punct formată preponderent din studenți. 

sursa foto: upgjobs.ro

*Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596

Publică aici opinia ta

Comentariul tău
Numele tău