Fabrica Adient Trim din Parcul Industrial Ploiești face angajări

0
Foto_ADIENT_a6209.JPG

Foto_ADIENT_a6209.JPG

ADIENT TRIM Ploiești, companie specializată în producția de tapițerie auto, angajează, începând cu luna ianuarie 2020, un număr de 60 de persoane pentru funcția de confecționer și asamblor articole din textile. Noii angajați se vor alătura unei echipe performante, formată din peste 1.900 de profesioniști, care produc tapițerii pentru scaune auto la cele mai înalte standarde de calitate. 

„Aici, la ADIENT TRIM Ploiești, oamenii sunt cei mai importanți, suntem o echipă performantă și ne mândrim că putem spune acest lucru. Dacă vrei să faci parte din echipa noastră și să pui bazele unei cariere de succes, te așteptăm la ADIENT”, spune Carmen Bărbulescu, HR Plant Manager ADIENT TRIM Ploiești.

Compania ADIENT TRIM Ploiești asigură angajaților săi un mediu de lucru la cele mai înalte standarde și, începând cu luna ianuarie 2020 un pachet salarial și venituri mai atractive. Programul de lucru este de 5 zile/săptămână și se lucrează în 3 schimburi.

Cei interesați de un loc de muncă în cadrul ADIENT TRIM Ploiești, pot suna pentru detalii, la numărul de telefon 0372 447 914 sau se pot înscrie online pe startyourcareer.ro/angajari-operatori-ploiesti.

„ADIENT TRIM Ploiești este parte a unei industrii extrem de dinamice și vrem să venim în permanență în întâmpinarea clienților noștri cu produse și servicii Premium. Putem face acest lucru datorită unei echipe în continuă dezvoltare. De aceea, avem nevoie să angajăm noi colegi, care să ne ajute să ducem performața la nivelul următor și să menținem aceleași standarde de calitate care ne-au consacrat”, a declarat Adrian Diță, Plant Manager ADIENT TRIM Ploieşti.

ADIENT TRIM Ploieşti este fabrica de referinţă pentru produse Premium, realizate de o echipă profesionistă, performantă şi inovativă. De peste 16 ani, echipa ADIENT TRIM Ploieşti îmbunătăţeşte experienţa unei lumi în mişcare, producând cu mândrie tapiţerii premium pentru cele mai importante mărci de maşini. (P)

*Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596

Publică aici opinia ta

Comentariul tău
Numele tău