joburi_d6f18.jpgMai multe posturi în instituțiile publice din Prahova au fost scoase la concurs. Printre acestea, se regăsesc și șapte job-uri la Primăria Ploiești, iar 21 la Spitalul Județean de Urgență Ploieşti.

Angajările se fac pe bază de concurs. În primă fază, însă, trebuie depus dosarul de înscriere până la data stabilită de angajator și pe care cei interesați o pot găsi și pe site-ul posturi.gov.ro 

Concursul constă într-o probă scrisă și interviu. La unele posturi se cere și probă practică. La examenul scris, cei interesați trebuie să obțină peste 50 de puncte pentru a participa și la celelalte etape ale concursului.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Consilier II - Clubul Sportiv „Activ Prahova-Ploiești” Ploiești
Paznic - Liceul Tehnologic „Toma Socolescu” din Ploieşti
Muncitor calificat și muncitor necalificat (4 posturi) - Primăria Municipiului Ploieşti

Muncitor calificat (2 posturi) - Primăria Municipiului Ploieşti
Economist IA - Spitalul General C.F. Ploieşti
Îngrijitoare – 21 posturi - Spitalul Județean de Urgență Ploieşti
Casier - Primăria Municipiului Ploieşti, Judeţul Prahova
Referent II (2 posturi) - Oficiul de Cadastru și Publicitate Imobiliară Prahova

Foto cu caracter ilustrativ

joburi_a9b62.jpg

Rezidential 9 Mai
Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.
redactor
Mai multe despre autor și articolele sale
Liliana Maxim Minculescu, jurnalist „de modă veche“, și-a început activitatea în 2004, lucrând simultan în presa scrisă și TV.
A lucrat la Telegraful de Prahova și Alpha TV, a făcut parte și din echipa cotidianului Adevărul pentru ca, ulterior, să se axeze pe jurnalismul de televiziune, la Valea Prahovei TV și Ploiești TV. A scris, totodată, și pentru site-ul: promovamprahova.ro.
Pentru activitatea în presa locală și regională a fost nominalizata mai multor concursuri, gale, dar și premiată în anul 2014, în cadrul Galei MediaFEM, iar în 2018 la Gala Comunității Prahovene.
A ales Observatorulph.ro pentru că îi place să țină pasul cu vremurile, iar prezentul și viitorul jurnalistic sunt aici, în presa online.
De același autor
banner_sos_deces_300.jpg

harold_20939_451a4.jpg