Locuri de muncă disponibile în Mizil. Dutch Trading International face angajări

0

Dutch Trading International SRL, o companie înființată în 2005, având ca obiect de activitate principală comerțul cu bovine, ovine și carcasă, face angajări în Mizil.

Compania angajează trei muncitori necalificați (îngrijitori animale) pentru creșterea animalelor. Dacă vrei să te alături echipei Dutch Trading, trebuie să fi terminat 8 clase și să ai vechime 2 ani în domeniu. În schimb, ți se oferă contract de muncă pe o perioadă nedeterminată cu un salariu motivant,bonuri de masă și bonusuri în funcție de rezultate.

Pentru mai multe detalii poți suna de Luni până Vineri între orele 08:00-17:00 la numărul de telefon 0729887717. CV-urile se trimit pe adresa de e-mail info@dutchtrading.ro.

Dutch Trading dispune de o fermă modernă, aflată în Mizil,județul Prahova cât și de centre de colectare în țară special amenajate pentru preluarea, selectarea, manipularea și distribuirea animalelor în cele mai bune condiții.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0785 075 112 pe WhatsApp sau Signal.

Vreau să mă abonez la serviciul de mesagerie WhatsApp - Trimite un mesaj pe Whatsapp cu textul VREAU SĂ MĂ ABONEZ la numărul de telefon la 0785 075 112

Lasă comentariul tău. Click AICI

Comentariul tău
Numele tău