WhatsApp_Image_2019-10-18_at_13.08.27_2_fa1a9.jpegNoi posturi în instituțiile de stat au fost făcute publice! Oferta din această săptămână este bogată în oferte de muncă în domeniul medical. Dar sunt și unități de învățământ și primării care angajează atât personal supracalificat, cât și necalificat.

Posturile publicate de gov.ro vor fi ocupate în urma unui concurs care constă în probă scrisă/practică, dar și interviu. Cei interesați de aceste job-uri trebuie să depună un dosar cu o serie de documente, precizate de către fiecare instituție angajatoare în parte. Detalii aflați și accesând link-ul posturi.gov.ro

Administrator financiar - Colegiul de Artă „Carmen Sylva” din Ploieşti
Medic specialist, asistent medical debutant, psihopedagog debutant, infirmier (8 posturi) - Centrul de Recuperare şi Reabilitare Neuropsihiatrică pentru Persoane Adulte cu Handicap Urlaţi

Administrator patrimoniu cu 0,5 normă - Şcoala Gimnazială „Mihai Viteazul” din Boldeşti-Scăeni
Infirmieră debutantă - Spitalul Orăşenesc „Sf. Filofteia” Mizil
Mediator școlar - Şcoala Gimnazială „Candiano Popescu“

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Instrumentist debutant - Teatrul „Toma Caragiu“, Ploieşti
Asistent medical principal - Spitalul Orăşenesc Urlaţi, Judeţul Prahova
Referent și agent de securitate (2 posturi) - Primăria Orașului

Muncitor I și muncitor necalificat - Primăria Oraşului Vălenii de Munte
Îngrijitor – 2 posturi - Colegiul Economic „Virgil Madgearu” din Ploieşti

Foto cu caracter ilustrativ

WhatsApp_Image_2019-10-18_at_13.08.27_2_158a4.jpeg

Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.
redactor
Mai multe despre autor și articolele sale
Liliana Maxim Minculescu, jurnalist „de modă veche“, și-a început activitatea în 2004, lucrând simultan în presa scrisă și TV.
A lucrat la Telegraful de Prahova și Alpha TV, a făcut parte și din echipa cotidianului Adevărul pentru ca, ulterior, să se axeze pe jurnalismul de televiziune, la Valea Prahovei TV și Ploiești TV. A scris, totodată, și pentru site-ul: promovamprahova.ro.
Pentru activitatea în presa locală și regională a fost nominalizata mai multor concursuri, gale, dar și premiată în anul 2014, în cadrul Galei MediaFEM, iar în 2018 la Gala Comunității Prahovene.
A ales Observatorulph.ro pentru că îi place să țină pasul cu vremurile, iar prezentul și viitorul jurnalistic sunt aici, în presa online.
De același autor
banner_sos_deces_300.jpg

harold_20939_451a4.jpg