spital_valeni_55330.JPG
Spitalul Orășenesc Vălenii de Munte este în căutare de personal. Cinci posturi de asistent debutant au fost scoase la concurs. Cei interesați de un astfel de job trebuie să se grăbească să-și depună dosarele pentru că mai sunt câteva zile până la termenul-limită de înscriere în concurs.

Posturile sunt pe perioadă nedeterminată a funcției contractuale de execuţie. Pentru a putea participa la concurs, una dintre condițiile esențiale este de a avea studii de specialitate finalizate în domeniul sanitar.

Posturile de asistent medical debutant sunt pentru Laborator Analize Medicale, stația de sterilizare, compartiment Neonatologie, cabinet psiholog, compartiment chirurgie generală.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

După analiza dosarelor, cei care vor depune actele complete vor urma să dea proba scrisă, iar în funcție de rezultat vor susține sau nu interviul.

Relații suplimentare se pot obține la sediul Spitalului Orăşenesc din Vălenii de Munte sau la telefon 0244/282.525/05.

Foto: www.spitalulvaleni.ro

spital_valeni_9889b.JPG

Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.
redactor
Mai multe despre autor și articolele sale
Liliana Maxim Minculescu, jurnalist „de modă veche“, și-a început activitatea în 2004, lucrând simultan în presa scrisă și TV.
A lucrat la Telegraful de Prahova și Alpha TV, a făcut parte și din echipa cotidianului Adevărul pentru ca, ulterior, să se axeze pe jurnalismul de televiziune, la Valea Prahovei TV și Ploiești TV. A scris, totodată, și pentru site-ul: promovamprahova.ro.
Pentru activitatea în presa locală și regională a fost nominalizata mai multor concursuri, gale, dar și premiată în anul 2014, în cadrul Galei MediaFEM, iar în 2018 la Gala Comunității Prahovene.
A ales Observatorulph.ro pentru că îi place să țină pasul cu vremurile, iar prezentul și viitorul jurnalistic sunt aici, în presa online.
De același autor
banner_sos_deces_300.jpg

harold_20939_451a4.jpg