ANGAJARE-FOTO-CYD.RO_-570x325_dd70b.jpg

Peste 400 de locuri de muncă pentru români sunt disponibile în țări precum Olanda, Germania, Austria sau Spania (lista completă AICI).

Conform datelor centralizate, în Olanda sunt vacante 135 de posturi, printre care cele de culegător fructe, culegător de căpşune în sere, instalator sanitar, de încălzire şi aparate de aer condiţionat, muncitor necalificat în grădinărit, muncitor în seră de flori, muncitor în producţia de roţii şi procesor bulbi de flori. Angajatorul oferă un salariu de 9,94 euro brut/ora pentru persoanele cu vârsta mai mare de 22 ani.

În acelaşi timp, operatorii economici din Germania pun la dispoziţia muncitorilor români un număr de 123 de locuri de muncă, de la îngrijitor persoane vârstnice în azil, instalator instalaţii sanitare, de încălzire şi gaz, tâmplar, parchetar, lăcătuş şi electrician, până la cameristă, bufetier, preparator de îngheţată, specialist IT, consultant IT şi dezvoltator software.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

În funcție de job, salariul variază între 2.035 euro brut/lună și 2.400 euro brut/lună sau mai mult pentru specialiștii IT.

De asemenea, 84 de posturi sunt disponibile în Austria (faianţar, instalator sanitar şi de încălzire, lăcătuş mecanic în construcţii, stivuitorist, electrician, operator CNC, tâmplar ferestre, tâmplar producţie de mobilier, reactJS frontend developer, montator de mobilă), 49 în Norvegia (montator folii ferestre/parbrize maşini, instalator, electrician, tâmplar/dulgher, ospătar, tinichigiu auto, vopsitor auto, mecanic auto), 15 în Spania (tehnician mecanic şi electric la întreţinere echipamente), 12 în Slovacia (sticlar) şi două posturi de programator în Slovenia. (sursa: incont.ro)

Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.
De același autor
banner_sos_deces_300.jpg

harold_20939_451a4.jpg