angajari_a4494.jpgNoi posturi scoase la concurs de instituțiile publice din Prahova și-n această săptămână. Și de această dată, job-urile sunt atât pentru toate categoriile de pregătire profesională. Printre angajatori se numără și Spitalul de la Azuga, precum și cel din Câmpina.

Cei care sunt doresc să afle informații despre job-urile disponibile, le pot afla pe http://posturi.gov.ro. Pentru a nu pierde șansa de a se înscrie la concurs, cei interesați trebuie să aibă grijă să depună dosarele cu documentele aferente până la data limită. Ulterior, după verificarea și selecția dosarelor, aceștia vor avea de trecut o probă scrisă/practică și interviu.

Funcții contractuale - Inspectoratul de Stat pentru Controlul în Transportul Rutier I.S.C.T.R.
Director financiar contabil - Spitalul de Ortopedic și Traumatologie Azuga
Administrator patrimoniu, secretar, îngrijitor (3 posturi) - Școala Gimnazială „Mihai Viteazul”, Boldești Scăeni

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Șofer, administrator financiar (contabil) (2 posturi) - Şcoala Gimnazială „Matei Basarab”, Comuna Brebu
Muzeograf I - Muzeul Judeţean de Istorie şi Arheologie Prahova
Referent debutant (în cadrul Compartimentului Cultură – Cămin Cultural și Bibliotecă) - Primăria Comunei Berceni

Consilier juridic debutant - Inspectoratul Şcolar Judeţean Prahova
Șofer - Casa Județeană de Pensii Prahova
Inspector în construcții (11 posturi) - Inspectoratul de Stat în Construcţii – I.S.C.

Și Spitalul Municipal Câmpina încearcă să-și reducă deficitul de personal, iar în acest sens are scoase la concurs posturi de medici în specialitățile: - Pediatrie, ATI, Medicină de urgență. Relatii suplimentare se pot obține la Biroul Resurse Umane, telefon 0244337351 int. 102

Foto cu caracter ilustrativ

angajari_91210.jpg

Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.
redactor
Mai multe despre autor și articolele sale
Liliana Maxim Minculescu, jurnalist „de modă veche“, și-a început activitatea în 2004, lucrând simultan în presa scrisă și TV.
A lucrat la Telegraful de Prahova și Alpha TV, a făcut parte și din echipa cotidianului Adevărul pentru ca, ulterior, să se axeze pe jurnalismul de televiziune, la Valea Prahovei TV și Ploiești TV. A scris, totodată, și pentru site-ul: promovamprahova.ro.
Pentru activitatea în presa locală și regională a fost nominalizata mai multor concursuri, gale, dar și premiată în anul 2014, în cadrul Galei MediaFEM, iar în 2018 la Gala Comunității Prahovene.
A ales Observatorulph.ro pentru că îi place să țină pasul cu vremurile, iar prezentul și viitorul jurnalistic sunt aici, în presa online.
De același autor
banner_sos_deces_300.jpg

harold_20939_451a4.jpg