Vizual_946db.png

Vine perioada pentru înscrierea la liceu a elevilor care au terminat clasa a VIII-a și notele obținute la Evaluarea Națională sunt importante ca să poată prinde un loc bun. Dar dacă există variante la fel de bune care nici măcar nu țin cont de aceste note? Tinerii ploieșteni pot alege programul STAR și, din toamnă, pot să câștige bani, să învețe o meserie și să aibă un loc de muncă.

Ce este programul STAR?

STAR este ca o școală de meserii: orice elev care se înscrie în program se duce la școală, la Liceul Tehnologic 1 Mai, și face ore de teorie, dar la acestea se adaugă ore practice în care învață o meserie. Programul STAR din Ploiești pregătește elevii pentru meseriile de sudor și lăcătuș mecanic.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

De ce să alegi STAR?

Programul durează 3 ani și este complet gratuit. Mai mult, fiecare elev primește o bursă lunară de 400 RON și transport gratuit.

Orele de practică, acolo unde se învață meseria, sunt ținute la firmele partenere Christof Industries, Rohrer Group, Kraftanlagen și Habau PPS Pipeline Systems, care vor oferi după cei trei ani de studiu și locuri de muncă pentru absolvenți.

La terminarea programului STAR, elevii vor primi și un certificat profesional recunoscut peste tot în Europa.

Meseria de sudor, dar și cea de lăcătuș mecanic sunt foarte căutate în România. Dacă fac școala în programul STAR, elevii primesc un loc de muncă la sfârșitul celor 3 ani și își pot continua și studiile.

Înscrie-te, sunt locuri limitate!

Înscrierile au loc între 24-26 iunie și 22-24 iulie la Liceul Tehnologic 1 Mai Ploiești, iar locurile sunt limitate. Pentru informații despre înscrieri, scrieți-ne un mesaj cât mai rapid pe pagina de Facebook a programului STAR sau sunați la 0344 801 711.

(P)

Rezidential 9 Mai
Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.
Ciprian Pap
Mai multe despre autor și articolele sale
Jurnalist din 2007. A început în presă scrisă, a făcut TV, dar l-a fascinat online-ul. Din 2008, face parte din echipa Observatorul Prahovean și, din 2009, se ocupă intens de dezvoltare web, el fiind cel responsabil de ”problemele” site-ului dar și de noutățile tehnice și de aspect pe care le vedeți pe Observatorulph.ro.
De același autor

Say something here...
Cancel
Log in with ( Sign Up ? )
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

harold.jpg

banner sos deces ultim 300 copyright.jpg