fbpx

locuri_de_munca_4731e.jpg
Mai multe insituții publice din județul Prahova fac angajări în această lună. Printre cele care au scos posturile vacante la concurs se numără Spitalul Municipal Câmpina, Serviciul de Ambulanță Prahova, dar și multe unități didactice.

La Spitalul Municipal Câmpina, se fac angajări pentru trei posturi de îngrijitoare curățenie și unul de asistent debutant.
• 1 post de îngrijitoare curățenie pe perioada determinata, cu normă întreagă, pentru Secția Recuperare. Medicină Fizică și Balneologie, până la data de 11.02.2020;
• 1 post de îngrijitoare curățenie pe perioadă nedeterminată, cu normă întreagă, pentru Secția Recuperare, Medicină Fizică și Balneologie;
• 1 post de îngrijitoare curățenie pe perioadă nedeterminată, cu normă întreaga, pentru Secția Obstetrica Ginecologie;
• 1 post de asistent debutant, specialitatea nutriție și dietetică, pe perioadă nedeterminată, cu normă întreagă pentru Compartimentul Dietetică.

La Spitalul Orăşenesc Sinaia se va organiza concurs pentru postul de director medical.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

La Serviciul de Ambulanță Prahova sunt scoase la concurs locurile pentru director tehnic, director economic, director medical, economist, asistent-șef.

Concurs va fi organizat și pentru postul de medic primar medicină generală la Unitatea Medico-Socială Boldeşti-Scăeni, Judeţul Prahova.

Universitatea Petrol-Gaze din Ploiești angajează, prin concurs, un consilier juridic I.

Agenția Națională de Cadastru și Publicitate Imobiliară scoate la concurs funcții contractuale, iar Primăria din Vălenii de Munte caută arhitect-șef.

Pentru cei care sunt interesați de posturile necalificate, există varianta de paznic la Liceul Tehnologic „1 Mai” din Ploieşti și îngrijitor la Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Prahova.
Informații despre data concursurilor, actele necesare și bibliografia aferentă pot fi găsite pe www.posturi.gov.ro

Foto:

locuri_de_munca_be0c1.jpg

Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.
Liliana Maxim Minculescu
redactor
Liliana Maxim Minculescu, jurnalist „de modă veche“, și-a început activitatea în 2004, lucrând simultan în presa scrisă și TV.
A lucrat la Telegraful de Prahova și Alpha TV, a făcut parte și din echipa cotidianului Adevărul pentru ca, ulterior, să se axeze pe jurnalismul de televiziune, la Valea Prahovei TV și Ploiești TV. A scris, totodată, și pentru site-ul: promovamprahova.ro.
Pentru activitatea în presa locală și regională a fost nominalizata mai multor concursuri, gale, dar și premiată în anul 2014, în cadrul Galei MediaFEM, iar în 2018 la Gala Comunității Prahovene.
A ales Observatorulph.ro pentru că îi place să țină pasul cu vremurile, iar prezentul și viitorul jurnalistic sunt aici, în presa online.
De același autor

banner sos deces ultim 300 copyright.jpg
harold.jpg
salina_urbana_BUNA_desk_9833f.jpg
970.jpg