locuri_de_munca_4731e.jpg
Mai multe insituții publice din județul Prahova fac angajări în această lună. Printre cele care au scos posturile vacante la concurs se numără Spitalul Municipal Câmpina, Serviciul de Ambulanță Prahova, dar și multe unități didactice.

La Spitalul Municipal Câmpina, se fac angajări pentru trei posturi de îngrijitoare curățenie și unul de asistent debutant.
• 1 post de îngrijitoare curățenie pe perioada determinata, cu normă întreagă, pentru Secția Recuperare. Medicină Fizică și Balneologie, până la data de 11.02.2020;
• 1 post de îngrijitoare curățenie pe perioadă nedeterminată, cu normă întreagă, pentru Secția Recuperare, Medicină Fizică și Balneologie;
• 1 post de îngrijitoare curățenie pe perioadă nedeterminată, cu normă întreaga, pentru Secția Obstetrica Ginecologie;
• 1 post de asistent debutant, specialitatea nutriție și dietetică, pe perioadă nedeterminată, cu normă întreagă pentru Compartimentul Dietetică.

La Spitalul Orăşenesc Sinaia se va organiza concurs pentru postul de director medical.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

La Serviciul de Ambulanță Prahova sunt scoase la concurs locurile pentru director tehnic, director economic, director medical, economist, asistent-șef.

Concurs va fi organizat și pentru postul de medic primar medicină generală la Unitatea Medico-Socială Boldeşti-Scăeni, Judeţul Prahova.

Universitatea Petrol-Gaze din Ploiești angajează, prin concurs, un consilier juridic I.

Agenția Națională de Cadastru și Publicitate Imobiliară scoate la concurs funcții contractuale, iar Primăria din Vălenii de Munte caută arhitect-șef.

Pentru cei care sunt interesați de posturile necalificate, există varianta de paznic la Liceul Tehnologic „1 Mai” din Ploieşti și îngrijitor la Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Prahova.
Informații despre data concursurilor, actele necesare și bibliografia aferentă pot fi găsite pe www.posturi.gov.ro

Foto:

locuri_de_munca_be0c1.jpg

Rezidential 9 Mai
Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.
Liliana Maxim Minculescu
redactor
Mai multe despre autor și articolele sale

Say something here...
Cancel
Log in with ( Sign Up ? )
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

harold.jpg

banner sos deces ultim 300 copyright.jpg