Primăria Câmpina a scos mai multe posturi la concurs. Condiții necesare

WhatsApp Image 2019-01-15 at 13.49.08.jpeg

WhatsApp Image 2019-01-15 at 13.49.08.jpeg

Oportunități de angajare pentru cei care vor să lucreze în administrația locală din Câmpina. Trei posturi de consilier în cadrul departamentelor municipalității și două posturi îngrijitor și spălătoreasă la Creșa Municipală au fost scoase la concurs la început de an. Cei care sunt interesați de aceste job-uri trebuie să depună dosarele cu actele necesare, să îndeplinească, totodată, criteriile de vechime în domeniul muncii, să susțină proba scrisă și, ulterior, dacă obțin notă de trecere și pe cea orală.

În cadrul Primăriei Câmpina sunt scoase la concurs posturile de consilier clasa I, gradul superior, la Compartimentul Achiziții Publice (examen scris pe 18 februarie), consilier clasa I, gradul superior, la Compartimentul Programe Finanțare (examen scris pe 12 februarie), Relații Internaționale și Protocol, consilier clasa I, gradul superior La Oficiul Transport, Avize (11 februarie). Interviul va fi programat în maximum cinci zile de la proba scrisă, conform http://www.primariacampina.ro.

Citește și Peste 300 de locuri de muncă disponibile în Ploiești. Ce firme fac angajări

La Creșa Municipală, persoanele care aspiră pentru postul de îngrijitor imobil și cel de spălătoreasă vor susține proba scrisă pe 30 ianuarie, iar interviul în maximum patru zile de la această dată.

Cei interesați găsesc toate condițiile participării la concurs pe site-ul Primăriei Câmpina, la categoria „Concursuri și angajări“.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0785 075 112 pe WhatsApp sau Signal

Lasă comentariul tău. Click AICI

Comentariul tău
Numele tău