fbpx

WhatsApp Image 2019-01-15 at 13.49.08.jpeg

Oportunități de angajare pentru cei care vor să lucreze în administrația locală din Câmpina. Trei posturi de consilier în cadrul departamentelor municipalității și două posturi îngrijitor și spălătoreasă la Creșa Municipală au fost scoase la concurs la început de an. Cei care sunt interesați de aceste job-uri trebuie să depună dosarele cu actele necesare, să îndeplinească, totodată, criteriile de vechime în domeniul muncii, să susțină proba scrisă și, ulterior, dacă obțin notă de trecere și pe cea orală.

În cadrul Primăriei Câmpina sunt scoase la concurs posturile de consilier clasa I, gradul superior, la Compartimentul Achiziții Publice (examen scris pe 18 februarie), consilier clasa I, gradul superior, la Compartimentul Programe Finanțare (examen scris pe 12 februarie), Relații Internaționale și Protocol, consilier clasa I, gradul superior La Oficiul Transport, Avize (11 februarie). Interviul va fi programat în maximum cinci zile de la proba scrisă, conform http://www.primariacampina.ro.

Citește și Peste 300 de locuri de muncă disponibile în Ploiești. Ce firme fac angajări

La Creșa Municipală, persoanele care aspiră pentru postul de îngrijitor imobil și cel de spălătoreasă vor susține proba scrisă pe 30 ianuarie, iar interviul în maximum patru zile de la această dată.

Cei interesați găsesc toate condițiile participării la concurs pe site-ul Primăriei Câmpina, la categoria „Concursuri și angajări“.

Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.
Liliana Maxim Minculescu
redactor
Liliana Maxim Minculescu, jurnalist „de modă veche“, și-a început activitatea în 2004, lucrând simultan în presa scrisă și TV.
A plecat la drum cu o agendă, reportofon, cu ceva cunoștințe generale, dar, mai ales, cu dorința de a învăța și a „fura“ meserie.
A lucrat la Telegraful de Prahova și Alpha TV, unde a avansat de la redactor/reporter la redactor șef-adjunct/editor-coordonator al departamentului de știri.
A făcut parte și din echipa cotidianului Adevărul pentru ca, ulterior, să se axeze pe jurnalismul de televiziune, la Valea Prahovei TV și Ploiești TV. A scris, totodată, și pentru site-ul: promovamprahova.ro.
Pentru activitatea în presa locală și regională a fost nominalizata mai multor concursuri, gale, dar și premiată în anul 2014, în cadrul Galei MediaFEM.
În anul 2018 a fost de asemenea premiată în cadrul Galei Comunității Prahovene pentru activitatea jurnalistică în domeniul social, o arie unde se implică activ și prin intermediul Grupului de voluntariat „Pentru Tine!“.
Pentru aproape doi ani a „evadat“ de partea cealaltă a baricadei, lucrând la Primăria Sinaia, la Departamentul de Comunicare și Politici Publice, dar a revenit la marea pasiune.
A ales Observatorulph.ro pentru că îi place să țină pasul de vremurile, iar prezentul și viitorul jurnalistic sunt aici.
De același autor

negativ-media.jpg
Creator de conținut online
comunicare[@]negativmedia.ro