hbo sursa adevarul.ro.jpg

50 de ploieșteni – actori de film! HBO caută figuranți pentru noul sezon al serialului ''UMBRE''. Cum poți să te înscrii la casting.

Dacă ești bărbat, ai  vârsta cuprinsă între 18 și 50 de ani și vrei să apari în filme, ai acum toate șansele!

Agențiadecasting.ro caută  ploieșteni cu vârste cuprinse între 18 și 50 de ani, pentru sezonul 3, produs de HBO România. La aceeași adresă, te poți înscrie pentru a participa la casting.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Se oferă 100 de lei pentru o zi de filmare!

Onorariul anunțat pentru aproximativ 12 ore de filmare într-o zi este de 100 lei plus catering.

Filmarea va avea loc, luna viitoare, pe 7 februarie, în  Ploiești.


negativ-media.jpg
NEGATIV MEDIA - Creator de conținut online
comunicare[@]negativmedia.ro

Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.