49409562_2145634388821946_4379376915333513216_o.jpg

Un club de dans din Ploiești a postat pe Facebook un anunț de angajare mai puțin obișnuit. Ploiești Dancers angajează coregraf profesionist care să nu molesteze copii, să nu vină beți la ore și să nu facă sex cu cursanții.

Anunțul postat pe Facebook de Ploiești Dancers: ”Căutăm un super om! *COREGRAF*”

”Important e ca ai noștri copii să facă miscare, important e unde fac miscare, dar credem că cel mai important e cine ii indruma!

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Știm cu toții povești urâte despre antrenori-coregrafi care molestează copiii, vin beți la antrenamente sau întrețin relații sexuale cu participanții la cursuri. De foarte multe ori, mass-media ne-a adus în prim plan doar astfel de exemple. 

Cu siguranță, noi știm și avem în cadrul clubului nostru celelalte exemple minunate de oameni buni, care vin așa cum trebuie la antrenamente și reprezintă modele demne de urmat pentru copiii cu care lucrează.

Dacă ești unul dintre exemplele pozitive și crezi că poți să rămâi un om deosebit în memoria celor pe care o sa-i indrumi, un exemplu și un posibil mentor, te așteptăm să ne dai un semn, pentru a încerca să lucrăm împreună.

Ti-am pregatit una dintre cele mai frumoase săli de dans din orașul nostru, unde punem mare preț pe calitatea aerului respirat și, în același timp, pe activitatea ta, a antrenorului-coregraf model și exemplu.

Telefon: 0724 744 074 sau mesaj direct pe pagina Ploiesti Dancers


negativ-media.jpg
NEGATIV MEDIA - Creator de conținut online
comunicare[@]negativmedia.ro

Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.

Travel&Lifestyle
  • Vineri, 18 Ianuarie 2019
  • De Observatorul Prahovean

Unde poți ieși vineri seară în Ploiești

Cum astăzi e vineri, iar după o săptămână grea simți nevoia de a te distra sau relaxa, iată ce poți face în această seara: Astăzi, 18 ianuarie, începând cu orele 20:00, ești invitat la o seară  de Folk...