posturi-vacante-spital-campina.jpg

Spitalul Municipal Câmpina organizează concurs de recrutare pentru ocuparea, pe perioadă nedeterminată, a opt funcții contractuale, vacante, de asistent și de infirmier.

Pe lista posturilor vacante figurează un post de asistent medical, specialitatea medicină generală pe perioadă nedeterminată, cu normă întreagă, pentru Compartimentul de Urologie, un post de asistent medical, specialitatea medicină generală pe perioadă nedeterminată cu normă întreagă, pentru Secţia Chirurgie, două posturi de asistent medical, specialitatea medicină generală pe perioadă nedeterminată, pentru Compartimentul Neonatologie, un post de asistent medical, specialitatea medicină generală pe perioadă nedeterminată cu normă întreagă, pentru Compartimentul explorări funcţionale, un post de asistent medical, specialitatea medicină generală pe perioadă nedeterminată cu normă întreagă, pentru Cabinetul de gastroenterologie, un post de infirmieră pe perioadă nedeterminată, cu normă întreagă, pentru Compartimentul Neonatologie și un post de asistent medical, specialitatea nutriţie şi dietetică pe perioadă nedeterminată, cu normă întreagă, pentru Blocul Alimentar.

Citește și: „Viciu de procedură” la concursul pentru ocuparea postului vacant de director medical de la Maternitatea Ploiești - Foto document

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Concursul se va organiza conform calendarului următor: 23 noiembrie 2018, ora 13.00, este termenul limită pentru depunerea dosarelor, pe 05 decembrie 2018, ora 10.00, are loc proba scrisă, iar pe 07 decembrie 2018, ora 10.00, va avea loc proba interviu.


negativ-media.jpg
NEGATIV MEDIA - Creator de conținut online
comunicare[@]negativmedia.ro

Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.