HPLOGOCMYK

Cu o experiență de peste trei decenii în furnizarea de reparații, modernizări și conversii către sectoarele industriale marine și industriile asociate și de peste un deceniu în industria petrolieră offshore, Harris Pye organizează o campanie de recrutare la Ploiești.

Sunt căutați sudori, tubulatori, lăcătuși mecanici, mecanici și izolatori care vor lucra în Marea Britanie, Europa, în marș pe Nave de croazieră, Offshore.

Condițiile de muncă sunt la cele mai înalte standarde, filozofia Harris Pye  fiind aceea de a oferi un serviciu global cu accent pe calitate superioară, rapiditate și eficiență.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Astfel, viitorii angajați Harris Pye vor beneficia de transport asigurat, cazare și diurnă de masă. Se lucrează în ture de câte trei luni, cu o tură de o lună acasă, continuitate pe câțiva ani buni de acum încolo.

CV-urile se primesc pe adresa de e-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Cine este Harris Pye

Cu o echipă globală de 1700 de angajați, cu sedii și birouri în 17 locații din întreaga lume, Harris Pye a intrat recent, în decembrie 2017, în familia unui dintre cei mai mari integratori mondiali de gestionare a activelor industriei energetice, gigantul Joulon.

Joulon a fost fondată pentru a crea o entitate integrată care să furnizeze servicii de gestionare a activelor industriei energetice la nivel global. Investiția în platformă a fost făcută în primul rând de KKR Asia Fund II, un fond de 6 miliarde de dolari care încearcă să investească într-o gamă largă de industrii pe piața mondială. Harris Pye a fost cea de-a treisprezecea achiziție a lui Joulon în 18 luni.


negativ-media.jpg
NEGATIV MEDIA - Creator de conținut online
comunicare[@]negativmedia.ro

Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.

Sport
  • Sâmbătă, 19 Ianuarie 2019
  • De Observatorul Prahovean

Plecări importante de la Petrolul Ploiești

Doi dintre jucătorii care, în prima parte a sezonului, au făcut parte din lotul petroliştilor, mijlocaşul Claudiu Herea şi fundaşul central Florin Plămadă, şi-au încheiat, în mod oficial,...