bursa-locuri-de-munca-absolventi-650x435.jpg

Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă Prahova, organizeaza  in data de 19 octombrie 2018, Bursa locurilor de muncă pentru absolvenți.

”Aceasta actiune reprezinta o oportunitate pentru toti absolvenții institutiilor de invatamant interesati de a cunoaste mai bine piata muncii, ofertele de locuri de munca, pentru a putea astfel sa aleaga un loc de munca, conform pregatirii lor profesionale, sau in ultima instanta sa se (re)orienteze profesional spre ocupatii cu mai mari posibilitati de angajare pe termen mediu si lung” se arată în comunicatul oficial al AJOFM Prahova.

Bursa generala a locurilor de munca va avea loc incepand cu ora 9.00 si se va desfasura simultan in urmatoarele localitati:

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Ploiesti : H-R BEST,  Bulevardul Republicii, nr.154 ;   

Campina : Casa de Cultura « Geo Bogza » - str. Grivitei nr. 95 ;

Agentii economici interesati pot confirma participarea pana pe 18.10.2018 si vor transmite oferta de locuri de munca disponibila in functie de locatia dorita, la :

-   Ploiesti :                   tel/fax :0244.577.380 

                                    e-mail : Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.  

-   Campina :                 tel/fax : 0244.376.001 

                                     e-mail : Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.  


Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.

Eveniment
  • Sâmbătă, 15 Decembrie 2018
  • De Ciprian Pap

Accident mortal pe Strada Cameliei din Ploiești

Un accident soldat cu moartea victimei a avut loc astăzi în Ploiești. Potrivit IJP Prahova, evenimentul rutier s-a petrecut pe Strada Cameliei. În jurul orelor 17.30, o femeie în vârstă de 84 de ani a...