padina.jpg

Padina Peştera este un loc superb din aria protejată a Bucegilor. Din nefericire îşi întâmpină turiştii în mizerie şi fără infrastructură. Nu există gară şi nici transport public local. Iar drumurile de acces sunt o aventură. Chiar şi aşa, autorităţile sunt cu scuzele pregătite. 

Padina-Peștera, declarată recent staţiune turistică de interes naţional, se zbate între gunoaie şi delăsarea autorităţilor. În afară de natură, turiştii nu găsesc aici nimic.

O staţiune turistică de interes naţional trebuie să îndeplinească anumite criterii obligatorii cum ar fi: drum rutier modernizat şi marcat cu semne de circulaţie, transport în comun între staţiunea turistică şi gară, asistență medicală permanentă şi mijloc de transport pentru urgenţe medicale, punct de prim-ajutor, punct farmaceutic, locuri de promenadă amenajate şi illuminate, apă curentă, canalizare, energie electrică, drumuri pietonale, locuri de joacă pentru copii şi puncte de informare turistică.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Ce am găsit în staţiunea Padina-Peștera în afară de aer curat şi peisaje frumoase? Aproape nimic!

Citiți continuarea pe Inspectorul Pro″⁣.


negativ-media.jpg
NEGATIV MEDIA - Creator de conținut online
comunicare[@]negativmedia.ro

Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.

Auto-moto
  • Sâmbătă, 19 Ianuarie 2019
  • De Roxana Tănase

Accident în Câmpina. Două autoturisme implicate

Accidentul rutier s-a produs sâmbătă, în jurul orei 13.00, pe Bulevardul Carol I, din Câmpina, după ce două autoturisme au intrat în coliziune. O persoană a sunat la 112 și a anunțat evenimentul...