shutterstock_127489760.jpg

Sezonul se apropie de final, iar scăderile de prețuri sunt normale pentru această perioadă.

Se poate spune că abia acum se apropie de realitate, de zona accesibilă, având în vedere că, de cele mai multe ori, prețurile erau nejustificat de mari în raport cu standardele oferite.

Cu toate acestea prețurile se stabilesc în funcție de cerere și ofertă. Și cum cererea a fost la capacitate maximă, și prețurile au fost pe măsură.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Dacă în plin sezon o cameră dublă la un hotel de patru stele din staţiunea Mamaia costa 580 de lei pe noapte, acum preţul a scăzut cu o sută de lei.

La un hotel de 3 stele reducerile sunt de 20 la sută, comparativ cu preţurile din plin sezon. De exemplu, un apartament se închiria cu 622 de lei, iar acum noaptea de cazare va costa 500 de lei.

Conform digi24, agenţiile de turism spun că, până la sfârşitul lunii august, majoritatea hotelurilor au un grad de ocupare de sută la sută.

Operatorii din turism iau în calcul prelungirea sesonului pe toată durata lunii septembrie, în funcție și de prognoza meteo. Cereri sunt.


negativ-media.jpg
NEGATIV MEDIA - Creator de conținut online
comunicare[@]negativmedia.ro

Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.