plaja-de-la-corbu-in-topul-celor-mai-frumoase-din-lume-galerie-foto-145489.jpg

Dacă vreți să evitați aglomerația din stațiunile de pe litoralul românesc puteți opta pentru o plajă sălbatică, însă în zonă nu sunt spații de cazare.

Ese vorba de plaja de la capul Midia, care se întinde pe aproape un kilometru, între digul de larg al portului şi Corbu.

"Am venit cu familia şi am vrut un loc liniştit, un loc unde, spre exemplu, nisipul se întinde mult în larg, nu te împiedici de lume, nu calci pe nenorociri, este destul de curată plaja, nu te bâzâie nimeni la cap", spune un turist. 

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

"Suntem sătui de locuri agitate. E linişte, e apă mică, e mai curat", spune un alt turist. 

Pe plajă exista umbrele, şezlonguri, perne, corturi din pânză şi baldachine care se închiriază cu 20, respectiv 30 de lei.

"Plajă este mai liberă, este mai sălbatică cât de cât aproape de natural”, este de părere un turist. 

Dacă vă place locul trebuie să ştiţi că puteţi înnopta doar în cort sau în rulotă, pentru că în zonă nu există  pensiuni.

Citește articolul integral pe Știrile Pro TV


negativ-media.jpg
NEGATIV MEDIA - Creator de conținut online
comunicare[@]negativmedia.ro

Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.