92b7770121ce641dd7c9d5071a3b8576ce82774d.jpg

Pentru mulți dintre beneficiarii tichetelor de vacanță este prima excursie la mare. Peste 1 milion de bugetari au primit tichetele, iar voucherele cu pricina echivalează cu milioane de euro profit pentru toate zonele turistice ale ţării.

Doar pe litoral au fost achiziţionate astfel de concedii în valoare de 20 de milioane de euro.

Românii au ales şi Bucovina printre destinaţii. În această zonă este plin de clienţi care lucrează la stat.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Bugetarii care au primit tichete de vacanţă s-au cazat în special la hotelurile de două şi trei stele din sudul litoralului. Aici un tichet în valoare de 1450 de lei înseamnă 5 sau chiar 7 zile de vacanţă. 

Tichetele de vacanţă sunt valabile un an însă este bine să ştiţi că nu toate hotelurile acceptă acest mod de plată. Mulţi au refuzat să se înscrie la agenţia de rambursare, pentru că aveau clienţi oricum şi nu erau dispuşi să aştepte două luni ca să îşi recupereze banii de la stat.

sursa știrileprotv

92b7770121ce641dd7c9d5071a3b8576ce82774d.jpg


Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.