7392hotel_belvedere8hotel.jpg

Considerată drept una din stațiunile de lux de pe litoralul românesc în perioada comunistă, loc unde veneau turiștii străini la Marea Neagră, unde își făcea nomenclatura vacanța și unde multe filme autohtone s-au filmat, Olimp a ajuns azi un loc pe jumătate pustiu și abandonat.

Celebrul complex Panoramic-Amfiteatru-Belvedere e aproape complet părăsit, iar hotelurile-turn denumite după provincii românești zac majoritatea abandonate.

Chiar și așa, stațiunea nu e complet uitată, iar pe plajele brăzdate de celebrele golfulețe din Olimp încă își fac loc turiștii, potrivit hotnews.ro.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

O româncă stabilită în SUA, care a revenit la Olimp după 20 de ani, a fost șocată de ruinele stațiunii. ”Mi s-a făcut, efectiv rău, când am văzut în ce hal arată stațiunea. În tinerețe veneam aici pentru că era cea mai frumoasă de pe litoralul românesc”.

Galerie FOTO

jpg (1).jpg

jpg (2).jpg

jpg (3).jpg

jpg (4).jpg

jpg (5).jpg

jpg (6).jpg


Travel&Lifestyle
  • Miercuri, 15 August 2018
  • De Mihai Popescu

Atenționare de călătorie în Grecia

Ministerul Afacerilor Externe informează cetățenii români care se află, tranzitează sau doresc să călătorească în Republica Elenă că Serviciul Național grec de Meteorologie a emis o atenționare de...